Die Young ukazuje ostrov vo svojej alpha verzii

Die Young rozpráva príbeh mladého party dievčaťa, ktoré sa ocitne unesené na odľahlom ostrove. Zo zajatia sa jej podarí uniknúť, no čoskoro zistí, že ak chce prežiť musí sa spoliehať na svoje vlastné inštinkty.

pridal Gam_er 27.3.2017 o 6:45 pod hry
Die Young ukazuje ostrov vo svojej alpha verzii

HRY > NOVINKY >

Niekoľko mesiacov po svojom prvotnom oznámení, vstúpil survival titul Die Young do otvorenej alfa fázy na Steame. Hru si môžete zakúpiť prostredníctvom IndieGala, pričom je tam táto open world záležitosť dostupná za 10 dolárov. Hra by mala vyjsť v lete, no presný dátum zatiaľ zostáva nejasný.

Die Young rozpráva príbeh mladého party dievčaťa, ktoré sa ocitne unesené na odľahlom ostrove. Zo zajatia sa jej podarí uniknúť, no čoskoro zistí, že ak chce prežiť musí sa spoliehať na svoje vlastné inštinkty. Bude si tak musieť zabezpečiť dostatok jedla, vody, strániť sa úpalu, nebezpečným útesom a nakoniec nájsť nejaký spôsob, akým sa dostane späť do civilizácie. 

Medzi ďalšie funkcie hry patria:

  • survival - musíte živiť svoje oslabené telo a získať silu, no nesmiete zabúdať ani na dostatočnú hydratáciu. Aj keď slnko prináša dni a dodáva ostrovu krásu, jeho spaľujúce lúče nie sú vašim priateľom. Hľadajte zvyšky jedla a vody, zbierajte liečivé byliny a hlavne zostaňte nažive. 
  • equip - nemáte šancu prežiť v prípade, že sa spoliehate len na svoj dôvtip. Hľadajte rôzne predmety a zariadenia, ktoré vám pomôžu prežiť túto nočnú moru.
  • explore - preskúmajte ostrov a dozviete sa viac o jeho záhadných obyvateľoch, starobylých ruinách, tmavých baniach a jaskyniach. Odhaľte hroznú pravdu o pokojnom živote ostrova. 

IndieGala varuje, že dostupná alfa verzia nie je dokončený produkt a nebude obsahovať niektoré z vyššie uvedených bodov, ktoré sú zatiaľ v plánoch. Spomínajú tiež fakt, že v dostupnom preview uvidíte bugy, takže tí, ktorí chcú hru v úplne stopercentnom stave by mali počkať na Steam verziu. Je tiež nepravdepodobné, že sa z alfa verzie dozviete viac o povahe hlavnej hrdinky alebo únoscoch, takže si budete musieť počkať až do úplného uvoľnenia hry, než budete môcť úplne odhaliť tajomstvo ostrova. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: indiegala, steam, alpha






Die Young ukazuje ostrov vo svojej alpha verzii
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Indiegala / Indiegala
Štýl: Adventúra / Survival
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk