Týždenník - Mass of Duty

Tento týždeň sa hromadne preberala Mass Effect Andromeda, ktorá si získala fanúšikov, ale aj haterov, prekvapenie nám spravilo Call of Duty, aj keď zatiaľ neoficiálne a oficiálne už bol ohlásený Starcraft remaster.

pridal saver 26.3.2017 o 21:28 pod hry
Týždenník - Mass of Duty

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa hromadne preberala Mass Effect Andromeda, ktorá si získala fanúšikov, ale aj haterov, prekvapenie nám spravilo Call of Duty, aj keď zatiaľ neoficiálne. Unikli totiž artworky, ktoré ak sú reálne, naznačovali by návrat do druhej svetovej vojny a názov Call of Duty WW2. Mohol by to byť pekný návrat, aj keď vyzerá to znovu na štandardné umiestnenia, keďže arty ukazujú Omaha beach.

Spomeňme si zatiaľ na vylodenie v Call of Duty 2:

 

Mass Effect: Andromeda sa diskutovala masívne, niekomu sa nepáčili animácie, niekomu tvár hlavnej postavy, ale keď sa hráči aj začali hrať, vidíme tam veľa pozitívnych reakcií. Animácie totiž nie sú všetko. Ak by vás však zaujímalo, čo sa presne pri vývoji stalo, bývalý animátor Mass Effect 2 sa to snažil odhadnúť. Zrejme je väčšina animácií automaticky generovaná a autori ich plánovali ešte pred vydaním ručne upraviť, zjavne to nestihli, a tak to teraz opravujú prostredníctvom patchov. K tomu sme tu mali informácie, že pracovné podmienky v Bioware Montreal nie sú práve ideálne. 

Ak sa vám nepáči tvár hlavnej postavy, môžete si do hry naimportovať preset tváre od hráčov, ktorí už ponúkli pekné kreácie. Z modov sa už objavili vylepšenia nasvietenia. Mali sme tu aj benchmarky a nové zábery. Zhrnuli sme si aj sexscény z hry.

Vyzerá, že CD Projekt plánuje vydať Cyberpunk 2077 niekedy v prvej polovici roka 2019, teda tak nastavili dátumy pre granty od vlády. Ak sa nič neodloží približne tak by sme hru aj čakali. Dúfajme, že potom začnú robiť na novom Zaklínačovi. Keď sme už pri ňom, Sapkowski práve priznal, že spravil chybu pri predaji práv na hry CD Projektu. Predal im ich totiž za jednorázový poplatok bez možnosti ďalej do nich zasahovať, alebo mať percentá z predaja. Z jeho strany to bolo neuvážené, neveril totiž, že hry budú mať úspech.

Z iných informácií Bethesda ohlásila predstavenie Fallout 4 vo VR na E3. Blizzard ohlásil vydanie Starcraft Remastered a to na leto, a zároveň aj to, že pôvodné verzie Starcraftu a Brood War budú zadarmo. Keď sme pri Blizzarde, ten práve premenoval svoj Battle.net na Blizzard App. Autori z českého Bohemia Interactive predstavili nový obsah do ARMA 3 a zo Slovenska nám koncom týždňa vyšla slovenská akčná RPG Vikings - Wolfes of Midgard. Z iných slovenských vecí je na Steam Greenlight pekne vyzerajúca kroková dungeonovka Vaporum a ťahová RPG Utruk dostala demo..

Microsoft sa teraz plesol po vrecku a aprílové hry budú veľké, je tam totiž Ryse, Darksiders, Assassin's Creed: Revelations alebo aj The Walking Dead Season Two. Zatiaľ nevieme čo ponúkne PS Plus, ale Sony ohlásilo expandovanie PS Now, ktoré už do betatestu pridalo prvé PS4 tituly, tie si budete môcť cez steamovanie zahrať ako na PS4, tak aj na PC. Z väčších exkluzívnych titulov tam už je Killzone a Knack.

Z hardvéru Xbox One dostal novú sériu gamepadov, ktorý otvoril prvý Recon gamepad. Na PC prichádza 8K monitor od Dellu a stojí len 5000 dolárov a prekvapivo sa roztrhlo vrece s ultramini PC, kde prichádza Portable Gaming system, čo je prakticky Windows herný handheld aj s pridaným androidom, alebo Windows 10 minipc so Snapdragon 835 procesorom. 

Z recenzií sme sa pozreli na aktuálny Mass Effect: Andromeda, pridali sme Flatout 4, ktorý nie je taký zlý ako sme čakali, ale ani nezažiaril. Oproti tomu Nier: Automata je kvalitná, aj keď na PC jej treba pár modov, keďže Japonsko je Japonsko. Pridali sme aj recenziu na mobilnú verziu Lords of The Fallen a ďalší Switch titul 1-2 Switch. Ak vás zaujímavú remastre, pridali sme Kingdom Hearts HD 2.8 recenziu.

Pozreli sme sa aj na desiate výročie vydania PS3 v Európe.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18387)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk