Týždenník - jarné ohlásenia začínajú

Tento týždeň sa nám predstavila nová filmová Lara Croft, ohlásený bol Total War Warhammer II, Destiny 2 a mali sme tu prvý apríl.

pridal saver 2.4.2017 o 22:07 pod hry
Týždenník - jarné ohlásenia začínajú

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám predstavila nová filmová Lara Croft, ohlásený bol Total War Warhammer II a mali sme tu prvý apríl. Apríl bol viac menej slabší, ale objavilo sa niekoľko zábavných kúskov. Väčšinu zaujímavých a aj nezaujímavých sme zhrnuli v novinke. Bola tam Nvidia so svojim USB AI, Google malo znovu svojho Pacmana v mapách, ale priniesli aj ďalšie zaujímavé produkty. Z hier to bolo slabé a dokonca ani Blizzard nič poriadne tento rok nemal.

Objavili sa prvé oficiálne zábery na novú Laru Croft v reštarte Tomb Raider filmu. Ten pôjde podľa hernej predlohy, ktorá ukázala prvú misiu ešte neostrieľanej Lary Croft. Vo filme bude mladá, neskúsená a bude sa snažiť prežiť. Príbeh bude mierne iný, ale základ rovnaký.

Keď sme pri filmoch, na prvého apríla sme tu mali slušne video ukazujúce, ako by mohlo vyzerať TV prepracovanie Grand Theft Auto.

Z iných noviniek Codemasters rozdáva svoj titul Overlord, Mafia 3 dostala demo, a ak ste ešte titul nehrali, môžete skúsiť a rovnako aj prvé veľké DLC. Ohlásené bolo pokračovanie Total War Warhammer, ktoré vyjde tento rok a ponúkne druhú s troch častí tejto stratégie umiestnených do fantasy sveta. Destiny 2 pridalo prvý teaser, ktorý naznačuje, že môžeme čakať oveľa viac príbehu ako v prvej hre.

     

Battlefield 1 tento týždeň dostal funkciu Premium friends, ktorá umožní všetkým hráčom skúšať nové mapy. Nebudú však na nich získavať skúsenosti pokiaľ ich nemajú kúpené. Svoje nové updaty predstavil aj Watch Dogs 2, MMORPG Secret World dostala free 2 play reštart a Ubisoft predstavil nový Tom Clancy titul Shadowbreak, ktorý je prakticky sniper multiplayerovka. Ak máte radi klasické Lucasarts adventúry, práve vyšiel Thimbleweed Park od autora Monkey Islandu.

     

Z mobilov nám spravil veľké predstavenie Samsung s Galaxy S8 a S8+, ktorý tento rok rozšíril displej takmer na celú plochu. Doplnil to novou Gear 360 kamerou, ku Gear VR pridal motion ovládač a k S8 aj dock, ktorý rozšíri mobil na celú obrazovku.

Xbox One dostal uplynulý týždeň Creators update, ktorý dostane tento týždeň aj Windows 10. Okolo Xboxu pomaly ožíva diskusia a odhalenie Scorpia vraj nie je ďaleko, možno ho uvidíme už tento týždeň.

My sme sa z hardvéru pozreli na Switch teraz vo videorecenzii, v textovej recenzii sme si opísali Oculus Rift, ktoré sa s Touch ovládačmi skompletizovalo. Možno jediné, čo chýba, je 4K displej, aj keď ani aktuálne displeje nie sú veľkým problémom, skôr je problémom cena. Z hier sme zhrnuli ďalšiu várku najlepších hier, ktoré nikdy nedostali pokračovanie.  Z recenzi sme ohodnotili Kona titul, ako aj I Am Setsuna, ďalší Switch titul Super Bomberman S a novú časť japonskej Tales série Tales of Berseria.  Ohodnotili sme aj nový slovenský titul Vikings -Wolves of Midgard, diablovku vo svete Vikingov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19548)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk