Harry Potter by sa mohol vrátiť v novej RPG hre od Warner Bros

Rokfort by mohol byť novým prostredím pre RPG hru o Harry Potterovi, ktorá má vyhradený vysoký rozpočet.

pridal Gam_er 5.4.2017 o 22:56 pod hry
Harry Potter by sa mohol vrátiť v novej RPG hre od Warner Bros

HRY > NOVINKY >

Vo vývoji môže byť nová Harry Potter RPG hra od Warner Bros., ktoré naznačuje výpis pracovných ponúk práve od tohto vydavateľa. Warner Bros. totiž zverejnili na svojom webe pracovnú ponuku, ktorá uvádza, že spoločnosť hľadá Senior Writera pre príbehové oddelenie štúdia Avalanche Software, ktorý sa pritom hlboko vyzná v britskej kultúre. 

Štúdio Avalanche je známe väčšinou hrami, ktoré sú založené na filmových značkách a stojí za titulmi ako Disney Infinity alebo Toy Story 3: The Video Game, zatiaľ čo Warner bolo zodpovedné za distribúciu filmovej série predtým, než uzavrelo dohodu s NBC Universal. Táto dohoda v hodnote 200 miliónov dolárov má priniesť Harry Potter filmy do káblovej siete NBC Universal a zvýšiť návštevnosť tematických zábavných parkov. Ide o 7 ročný kontrakt, ktorý začne platiť v roku 2018. 

Warner Bros. však stále vlastnia práva na vydávanie videohier z univerza Harryho Pottera, ktoré posledne využili pri mobilnej hre Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World. Ponuka práce sa síce priamo nezmieňuje o hre Harry Potter, no poznámka  “franchise representatives” naznačuje, že pôjde o už existujúcu IP a len veľmi málo značiek si vyžaduje hlboké chápanie britskej kultúry tak, ako značka Harry Potter. Hra z tohto univerza je tak najhorúcejším kandidátom. 

Oficiálny popis pozície znie takto:

„Warner Bros. Games Inc. hľadá človeka na pozíciu Senior Writer pre oddelenie Avalanche Story. Hľadáme talentovaného rozprávača s hlbokým pochopením britskej kultúry a správnou gramatickou prezentáciou. Kandidát by mal byť kreatívny, motivovaný riešiť problémy, rád spolupracovať s ďalšími spisovateľmi resp. scenáristami a návrhármi, aby spoločne vytvorili dokonalý herný príbeh.“

Ďalší post nachádzajúci sa v kariérnom liste hľadá človeka na pozíciu Senior Environment Artist, ktorý by pracoval na „novom, vzrušujúcom AAA projekte so štúdiom Avalanche“. Táto pracovná ponuka bola publikovaná zhruba týždeň predtým, než spoločnosť začala hľadať niekoho na pozíciu Senior Writer. K tomu je tu ešte separátny záznam, ktorý hľadá niekoho na tvorbu hry bežiacej na Unreal Engine 4.

Zatiaľ sa nejedná o oficiálne informácie ale skôr o špekulácie, ktoré môžete vidieť keď čítate medzi riadkami. Lov na vývojárov chvíľu potrvá a tak si na ďalšie, oficiálne informácie budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať tiež. 





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19876)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk