Týždenník - Týždeň škorpióna

Microsoft tento týždeň predstavil finálnu hardvérovú špecifikáciu novej Xbox One konzoly, Nvidia predstavila novú Titan kartu a Bioware opravilo Mass Effect: Andromeda.

pridal saver 9.4.2017 o 22:13 pod hry
Týždenník - Týždeň škorpióna

HRY > NOVINKY >

Microsoft tento týždeň predstavil finálnu hardvérovú špecifikáciu novej Xbox One konzoly, Nvidia predstavila novú Titan kartu a Bioware opravilo Mass Effect: Andromeda. Presnejšie sa im podarilo opraviť tie zvláštne vyzerajúce oči a stačilo pridať len tiene a rozhovory zrazu vyzerajú inak. Popritom postupne fixujú aj animácie a ďalšie záležitosti hry.

Samotný Xbox Scorpio bol hlavnou témou týždňa, kde Microsoft prostredníctvom Digital Foundry ponúkol detaily hardvéru v konzole. Potvrdil 6Tflops výkon, rovnako aj osemjadrový x86 procesor, teraz taktovaný na 2,4GHz. Doplnili k tomu 12GB pamäte, z ktorých hry už môžu využiť 8GB, predtým mohli 5GB. Systém teraz namiesto 3GB berie 4GB, ale to ako pre 4K rozlíšenie, tak aj ukladanie 4K/60fps gameplayu. Disk bude rovno 1TB s tým, že bude o 50% rýchlejší, aby sa stíhali nahrávať 4K textúry. Popritom potvrdili aj automatické vylepšovanie starších Xbox One titulov a aj Xbox360 titulov. Prvou odprezentovanou hrou je Forza techdemo, z ktorej však ponúkli len obrázok. Turn 10 ju s rezervou rozbehlo na 4K/60 fps.

Nvidia v rovnaký deň predstavila svoju GTX Titan Xp kartu, ktorá nahradí len nedávno vydanú Titan X kartu. Je to viac menej jej refresh s plne odomknutými jadrami a cez 12Tflops výkonom. Má 12 Tflops, 12GB pamäte a stojí 1200 dolárov.

     

Activision sa tiež tento týždeň ozval a to nie s hrami, ale vo filmovej oblasti, kde plánujú pretvoriť do filmovej série Cal of Duty sériu. Bude to rovno v Marvel štýle, kde chcú viac sérií a prepojenia medzi nimi a teda Modern Warfare, Black Ops a jeden mix. K tomu plánujú TV seriál s Call of Duty v druhej svetovej vojne. Z iných sérií by radi spravili animovaný Overwatch film.

Objavili sa aj nové informácie od Warhorse štúdia, ktoré predstavilo hercov prepožičiavajúcich tváre postavám v ich do stredoveku postavenej hry Kingdom Come: Deliverance. Podobne dlhoročný projekt Star Citizen odprezentoval svoj aktuálny stav a dodal, že už má vyzbieraných takmer 150 miliónov dolárov. Očakávaná akčná MMO Escape from Tarkov pre zmenu ukázala ďalšiu stranu z hry - Scavov. Autori State of Decay 2 zombie sandboxovky ohlásili, že hra bude mať hneď tri mapy.

    

Z iných zaujímavostí Flatout 4 vyšiel na Steame a môžete tak rozpútať deštrukciu na tratiach, vyšiel aj Bulletstorm: Full Clip Edition, ktorý je remastrom pôvodného titulu a s prídavkom postavy Duke Nukema. Nakoniec ponuku hier obohatil aj Lego City Undercover, ktorý síce na PC ešte potreboval úvodný patch, ale už zásadné problémy autori pofixovali a môžete sa ponoriť do GTA sveta z Lego kociek.

nahradflv

Z našich videorecenzií sme si priniesli videorecenziu na The Legend of Zelda: Breath of the Wild, v recenziách sme sa pozreli na nového Styxa, hadíka v Snake Pass, priblížili sme si arkádovky Shift happens a aj Yooka-Laylee a čudnú malú hru Small Radios Big Televisions. Z 3DS sme sa pozreli na ich verziu World of Tanks v titule Tank Troopers a z hardvéru sme si teraz priblížili niekoľko verzií Asus G752 notebookov. Nakoniec, keďže bol koniec mesiaca, priniesli sme nové číslo Sector magazínu

MAGAZIN90.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19603)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk