Pracujú v BioWare na novom Knights of The Old Republic?

Začínajú sa objavovať dohady, že v BioWare Austin začali pracovať na novom KOTORe

pridal matus_ace 11.4.2017 o 13:04 pod hry
Pracujú v BioWare na novom Knights of The Old Republic?

HRY > NOVINKY >

Star Wars: Knights of The Old Republic patrí medzi to najlepšie, čo BioWare vo svojej histórii priniesli. A nielen pre fanúšikov Star Wars univerza, boli to celkovo veľmi kvalitné RPG. Ich štúdio v Austine sa k tomuto univerzu ešte raz vrátilo vo svojej MMO Star Wars: The Old Republic, no tá už taký úspech nezažila. Podľa najnovších informácií toto štúdio na neurčenú dobu pracuje exkluzívne už len na Star Wars tituloch a ten najbližší by mal všetkých fanúšikov potešiť. Insider Liam Robertson totiž v podcaste prišiel so správou, že začali pracovať práve na novom KOTORe.

Tieto informácie má od anonymných zdrojov z pozadia vývoja a podľa nich už prebieha raná fáza vývoja hry, ktorá pôvodne začala len ako remake/oživenie pôvodnej hry, no časom sa vyvinula na niečo viac a už si ide vlastnou cestou. Robertson netuší, kedy by sme sa hry mohli dočkať, no už sa na nej chvíľku pracuje a aktuálne by mali hru prototypovať. Zatiaľ tiež nevie, ako by mal projekt dopadnúť, keďže sa vybral vlastnou cestou, no Robertson to opísal slovami, že chcú začať s čistým stolom. Isté však je, že čo začalo ako remake už viac remake nebude. Pravdepodobne to bude aj kvôli tomu, aby hra zapadla do nového kánonu a tým pádom by mala byť prvým oficiálnym výletom do obdobia Starej republiky.

Pravdivosti týchto správ nahráva aj fakt, že to nie je prvý raz, čo sa šušká o KOTOR remaku. EA chce navyše určite vo veľkom využiť svoje exkluzívne práva na Star Wars hry a spojenie BioWare s KOTOR značkou sa priam núka. Navyše sa núka aj spojenie s Karpyshynom. Ten pracoval na KOTOR a Mass Effect hrách, pričom BioWare opustil v roku 2012. Pred viac ako rokom sa ale vrátil a a na konci marca v tweete potvrdil, že pracuje v štúdiu na novej hre, no už týmto tweetom možno prezradil príliš veľa. Isté však je, že nepracoval na Mass Effect: Andromeda.

Update: Ozval sa aj Jason Schreier z Kotaku, podľa ktorého BioWare Austin síce v minulosti pracovali na KOTOR remaku, ale projekt nakoniec zelenú nedostal a celé štúdio pracuje na novej značke, ktorú by sme mali vidieť na E3. Taktiež sa opäť ozval sám Robertson, ktorý teraz tvrdí, že možno len niečo zle počul a poplietol. Taktiež pri sebe nemal žiadne poznámky, keďže nie je zvyknutý, aby jeho vyhlásenia takto rezonovali. Na druhú stranu si je úplne istý, že BioWare Austin pracujú na niečom, čo súvisí so Star Wars.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk