Abandon Ship predvádza v novom gameplay videu možnosti svojho combat systému a počasia

V hre prevezmete kontrolu nad kormidlom svojej lode a jej posádkou, budete skúmať ostrovy v procedurálne generovanom svete a zapojíte sa aj do taktického boja.

pridal Gam_er 28.4.2017 o 8:08 pod hry
Abandon Ship predvádza v novom gameplay videu možnosti svojho combat systému a počasia

HRY > NOVINKY >

Vývojári z Fireblade Software zverejnili nové gameplay video, ktoré sa týka ich pripravovanej lodnej adventúry Abandon Ship. V hre prevezmete kontrolu nad kormidlom svojej lode a jej posádkou, budete skúmať ostrovy v procedurálne generovanom svete a zapojíte sa aj do taktického boja. 

Ak ste o hre ešte nepočuli, tu je prehľad jej hlavných vlastností:

  • buďte kapitánom a prežite vo svete plnom nástrah - v hre prevezmete svoju loď s posádkou, skúmate procedurálne generovaný svet, hľadáte rôzne úlohy a čelíte náhodným udalostiam. Často tu v boji stretnete aj iné lode, takže budete musieť využívať svoju najlepšiu taktiku na to, aby ste sa vymanili z manévrov nepriateľa. 
  • zničenie lode nie je koniec - život vo svete hry môže byť brutálny a smrť je trvalá. No hra nekončí v momente, kedy je vaše plavidlo zničené. Ste kapitán a pokiaľ je kapitán nažive, vždy existuje nádej. Únikom do záchranného člna alebo skokom do vody máte stále šancu na to, aby ste prežili a dostali sa späť na vrchol. 
  • chyťte víťazstvo na pokraji porážky - boj je taktický a divoký. Každá bitka je tvrdá a bojujete vždy na pokraji porážky. Vašou jedinou šancou na to, aby ste prekonali svojich nepriateľov je využiť všetky dostupné prostriedky, ktoré máte k dispozícii. 
  • zožnite, čo ste zasiali - skúmajte fantastický svet, ktorý reaguje na vaše akcie. Questy môžu drasticky zmeniť prostredie. Robíte tu rozhodnutia, ktoré vám vytvárajú buď priateľov, alebo nepriateľov. Tí sa môžu neskôr vrátiť aby vám pomohli alebo aby vás potopili. 

Ako popisuje nové video, svet hry je plný konfliktov. Popri plavení po mori a výbere questov sa teda neraz zapletiete do mnohých bitiek. Počas boja sa môžete posunúť so svojou posádkou na vašu preferovanú pozíciu s tým, že posádka lode funguje na báze triedy. V bitke vzdialenosť medzi vami a inou loďou ovplyvňuje viditeľnosť a tiež to, aký rozsah zbraní či akciu môžete využiť. Ďalej je tu nutné dávať pozor na veci, akými sú napríklad požiare na palube, pretože tie sa môžu rýchlo rozšíriť. Trhliny na vašej lodi dokážu spôsobiť aj určité zbrane, ktorých použitie má za následok mierne potopenie vašej lode. 

Počas boja môžete hru tiež pozastaviť a vydávať príkazy vašej posádke, čo je veľmi užitočné najmä v hektických chvíľach, kedy sú často členovia posádky rozmiestnení tak, že ich nie je dostatok na miestach, kde vykonajú vaše rozkazy. Lode sú rozdelené na sekcie a čím nižšie je hladina zdravia sekcie, tým horšie sa sekcia dokáže v boji správať, resp. reagovať. Do vašich nepriateľov môžete tiež loďou narážať, čo vyvolá rôzne efekty. 

Video tiež hovorí o tom, ako počasie ovplyvňuje celú hru. Napríklad dážď hasí oheň a vplýva na ťažké zbrane, ktoré počas neho nie sú až také efektívne. Na druhej strane do vašej lode môže udrieť blesk, ktorý spôsobí na palube požiar. Problém môžu predstavovať aj prílivové vlny, ktoré rozkývu loď, čoho následkom môže byť pád niektorých členov posádky cez palubu.

Keď sa to stane, pokiaľ týchto členov nezachránite dostatočne skoro, utopia sa. Na boj môže vplývať aj miesto kde bojujete. Napríklad bojovanie v jednej z arktických máp je spojené s vlastným nebezpečenstvom, akým sú ľadovce. Video sa zaoberá tiež rôznymi zbraňami a prístupmi v hrateľnosti. Abandon Ship by malo vyjsť niekedy počas tohto roka na PC. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: Fireblade Software






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19908)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk