Viceprezident Marvelu potvrdzuje, že virtuálna realita bude súčasťou ich budúcich projektov

Senior viceprezident pre hry a inovácie v Marveli hovorí o budúcich plánoch spoločnosti s VR.

pridal Gam_er 9.5.2017 o 6:46 pod hry
Viceprezident Marvelu potvrdzuje, že virtuálna realita bude súčasťou ich budúcich projektov

HRY > NOVINKY >

Marvel v poslednej dobe podnikol veľa krokov, ktoré sa týkajú zlepšenia kvality hier na motívy jeho komixov. Tituly ako Spider-Man od Insomniac GamesGuardians of the Galaxy od Telltale alebo posledne oznámený The Avengers Project, ktorý vzniká pod taktovkou Square Enix dokazujú, že má Marvel vážny záujem rozšíriť svoje značky na poli videohier, pričom by tentokrát malo ísť hlavne o kvalitu a preto si bude spoločnosť náležite vyberať vývojárov, s ktorými uzavrie spoluprácu. Oblasťou, do ktorej sa však Marvel ešte vôbec nedostal je virtuálna realita, pričom sa má tento fakt už čoskoro zmeniť. 

V nedávno rozhovore totiž senior viceprezident spoločnosti Marvel pre hry a inovácie Jay Ong, prezradil viac o budúcnosti Marvelu a o tom, čo od nich môžu fanúšikovia očakávať v súvislosti s VR. Na otázku, či si Ong myslí, že má VR skutočne potenciál povedal nasledovné: 

„Absolútne. V skutočnosti sme sa do VR hlboko ponorili koncom minulého roka pri hľadaní nového priestoru v herných zážitkoch, pričom nám táto oblasť ponúkla niekoľko naozaj neuveriteľných príležitostí, pokiaľ ide o poskytnutie naozaj nádherných zážitkov. Momentálne vám nemôžem povedať nič konkrétne ale verte mi, že to bude stáť zato.“

Ong tiež povedal, že sa o týchto projektoch dozvieme už čoskoro. V štúdiách sa už podľa neho pracuje na absolútne konkrétnych veciach, no ešte nie sú pripravení na ich plné ohlásenie. Čo sa týka budúcnosti Marvelu a toho, čo môžu fanúšikovia očakávať v priebehu nasledujúcich rokov, tú Ong skomentoval týmito slovami: 

„Určite očakávajte viacero oznámení ohľadom VR. To je niečo, z čoho sme skutočne nadšení. Myslím, že sa naši fanúšikovia zbláznia keď zistia, o čo pôjde. Vidíme totiž VR rovnako, ako ostatné platformy na ktoré uplatňujeme filozofiu, že ak na ne chceme niečo robiť, musí ísť o niečo skutočne úžasné. To isté od nás teda čakajte aj vo VR.

Keď som začínal v spoločnosti Marvel v roku 2014, veci, o ktorých sme vtedy snívali sa nám zdali absolútne bláznivé. Chceli sme robiť úžasné konzolové hry rovnako, ako sme chceli preraziť na mobilných platformách. Bolo to od nás nerozumné a bláznivé, no aj napriek tomu sme snívali a skutočne to fungovalo, pretože naše IP sú dodnes naozaj silné.

Vo VR máme rovnaké ambície. Myslíme, že ak na túto platformu niečo urobíme, nemalo by to byť len pre novosť tejto platformy. Malo by to byť skôr niečo, čo túto platformu definuje a na čom sa odrazia naše skúsenosti. Určite sa chystáme stavať na našom úspechu. Keď vyjde Spider-man, bude to jedna z najlepších hier na svojej platforme rovnako, ako keď vyjdu Avengers, ktorí budú tiež na svojich platformách jednou z najlepších hier. Myslíme si, že naše úsilie vo VR bude rovnaké.

Vedieť, že hry s licenciou od Marvelu prichádzajú na VR je určite naozaj veľmi zaujímavé. Pri pohľade na charaktery od Marvelu sa určite v mnohých aspektoch ponúka potenciál, ktorý by sa dal skvele využiť. Ak budeme mať šťastie, možno sa dozvieme o budúcich VR projektoch Marvelu niečo nové na E3, ktorá sa chystá už budúci mesiac. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: VR, Marvel






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19817)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk