Knack 2 ponúkne veľké vylepšenia v hrateľnosti

Zabudnite na pôvodný Knack. Sony tentokrát vytvára na čele s Markom Cernym úplne novú hru, ktorá s tou prvou nebude mať naozaj veľa spoločného.

pridal Gam_er 9.5.2017 o 13:12 pod hry
Knack 2 ponúkne veľké vylepšenia v hrateľnosti

HRY > NOVINKY >

Prvý Knack, za ktorým stojí Mark Cerny, debutoval na PS4 ako launch titul. Aj napriek tomu, že z neho kritici neboli nadšení, predával sa dosť dobre na to, aby mohol dostať pokračovanie. Sony si však na pokračovaní chce dať záležať a už od oznámenia upozorňuje, že hra bude totálne odlišná od prvého dielu. Ponúkne veľké vylepšenia v hrateľnosti, lepšiu grafiku, viac možností akcie, viac rôznorodých prostredí a viac riešení puzzle hádaniek. 

Knack 2 ponúkne veľké vylepšenia v hrateľnosti

Sony Japan Studio tak na čele s Cernym v pozícii režiséra tentokrát stavia novú hru. Pôvodný titul bol zameraný na Knacka, humanoidný organizmus, ktorý sa skladal z drobných častí nazývaných Relics. Knack rekonštruoval tieto drobné časti do rôznych foriem, no z veľkej časti to bol bojovník. Jeho poslaním bola záchrana ľudstva pred armádou Goblinov. 

V Knack 2 začína akčný príbeh našej postavy inváziou na Knackovu domovinu. V druhom leveli sa ocitnete 6 mesiacov v minulosti, kde Knackov priateľ Lucas cíti, že invázia je jeho chyba. Budete tak hrať hru s cieľom zistiť, čo k tejto nepriateľskej invázii viedlo a ako ju zastaviť. V úlohe nepriateľov sa samozrejme vrátia Goblini, ktorí vás aj tentokrát dokážu potrápiť. Keď prvýkrát uvidíte Knacka, je to malý tvor, nakoľko by sa jeho veľké ja nezmestilo do hydropálnu, ktorý v hre zohráva úlohu dopravného prostriedku. Po vystúpení sa však Knack vráti do svojej pôvodnej, veľkej podoby. 

Knack 2 ponúkne veľké vylepšenia v hrateľnosti

Nová hra ponúkne väčšiu škálu akcií, ktoré budete možné robiť. Môžete sa tu napríklad prepínať z malého na veľkého Knacka, čo umožní stlačenie jedného tlačidla. Bude tu tiež dvojskok, kde sa pridržaním tlačidla pri druhom skoku môžete vznášať. Ďalej môžete udierať, kopať, uhýbať útokom, kryť sa pomocou štítu a podobne. Hra okrem toho ponúkne two-player couch co-op, kde si budú môcť zahrať dvaja hráči v kooperácii na jednom televízore a prítomných bude oveľa viac hádaniek. 

Hrateľnosť sa bude meniť v priebehu času, kedy sa Knack môže ešte zväčšovať a dosiahnuť výšku až 32 stôp, čo je trojnásobok veľkosti Knacka v prvej hre. Prítomný bude tiež zmysel pre humor a vydarený soundtrack. Sony má v pláne hru plne odprezentovať na tohtoročnej E3, kde uvidíme aj gameplay ukážky. Dáte Knacku druhú šancu?





Knack 2 ponúkne veľké vylepšenia v hrateľnosti  Knack 2 ponúkne veľké vylepšenia v hrateľnosti  Knack 2 ponúkne veľké vylepšenia v hrateľnosti
Páči sa mi!







PS4

Vývoj: Sony / Japan Studio
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 5. september 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19547)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk