Star Wars Battlefront 2 predstavuje Inferno squad

EA a DICE predstavili Inferno Squad, jednotku Impéria z kampane v Star Wars Battlefront II. Za ňu budeme hrať a spoznáme, čo sa dialo za 30 rokov medzi epizódou 6 a epizódou 7.

pridal saver 20.5.2017 o 12:23 pod hry
Star Wars Battlefront 2 predstavuje Inferno squad

HRY > NOVINKY >

EA a DICE predstavili Inferno Squad, jednotku Impéria z kampane v Star Wars Battlefront II. Za ňu budeme hrať a spoznáme, čo sa dialo za 30 rokov medzi epizódou 6 a epizódou 7.

V kampani začneme hneď pri zničení Hviezdy smrti nad Endorom, ktoré jednotka uvidí na vlastné oči.  Aj keď sa tak zdalo, nebol to ani zďaleka koniec vojny. Len začiatok konca. Vo veľa sústavách sa spustili boje a Inferno jednotka sa do nich zapája, aby pomstila svojho imperátora. Sú totiž špeciálnou jednotkou trénovanou ako piloti tak a aj pozemné komando. Sú verní svojmu zákonu a sú štítom impéria proti chaotickému tlaku z Rebelskej aliancie. Vždy udierajú nevidení, aby sa potom stiahli späť do temnoty.

My budeme sledovať ako Inferno Squad križuje galaxiu na svojej imperiálnej Raider Corvus lodi a vždy pôjdu tam kde ich rozpadávajúca sa ríša potrebuje. Toto ich však postaví proti najväčším hrdinom Novej republiku ako aj proti najnebezpečnejším agentom temnej strany. 

Ich cesta nebude jednoduchá. Popritom ako impérium stráca kontrolu nad stále ďalšími sústavami, Inferno Squad má stále väčšie problémy spĺňať rozkazy, ktoré im zanechal Imperátor. Musia robiť ťažké rozhodnutia a postaviť sa úlohám aké si nevedeli ani predstaviť. Napriek všetkému však stále veria v Impérium.

   

O scenár kampane sa postarali  Walt Williams a Mitch Dyer, obaja sú fanúšikovia Star Warsu, o ktorých EA hovorí, že si spravili svoju domácu úlohu veľmi dobre. Prečítali všetok materiál zachytávajúci túto dobu a teda Claudia Grave -Lost Stars, Chuck Lendig - Aftermath, Greg Rucka - Shattered a vytvorili v nej pôsobivý príbeh ukazujúci vojnu z druhej strany.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19763)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk