Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv

Ubisoft oficiálne predstavil Far Cry 5 a aj jeho základy príbehu.

pridal saver 26.5.2017 o 16:15 pod hry
Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv

HRY > NOVINKY >

Ubisoft oficiálne predstavil Far Cry 5 a aj jeho základy príbehu. V ňom sa dostaneme do Hope County v Montane, pokojnej krajiny uprostred hôr, ktorú násilne obsadil kult Eden's Gate. My povstaneme, zapálime iskru odboja a postupne spolu s ostatnými obyvateľmi sa pokúsime oslobodiť svoj domov.

Prostredie zachytáva rieky, hory, polia, ale tentoraz aj oblohu, keďže sa vydáme s lietadlami do vzduchu.  Ale nie len to. Hra ponúkne aj single, alebo kooperačnú hru pre dvoch hráčov. Ponúkne rozsiahly arzenál zbraní, pridá možnosť najímať ľudí z okolia a dokonca aj zvierat, ktoré vám budú môcť pomáhať.  Zároveň s tým všetkým sa vráti späť editor máp, na vytvorenie vlastných bojísk.

Autori hovoria, že už dlho chceli vytvoriť napätie podobné studenej vojne z 80-tych rokov. Ten pocit blížiacej sa katastrofy, pred ktorou ľudí neobráni ani vláda. Presne to chceli zachytiť. Situáciu, kedy vláda nepomôže, ľudia nevedia čo sa deje a musia si pomôcť sami.

V hre v skratke ponúknu:

Zapáľte iskru odboja proti fantickému kultu: Uviaznutý na nepriateľskom území, nájdite silu v komunite okolo vás, aby ste viedli odboj proti kultu, ktorý prevzal kontrolu nad Hope County v Montane.

Vyberte si svoju vlastnú cestu: Máte možnosť ísť akýmkoľvek smerom - rozhodujete sa, kedy, kde a ako. Od chvíle, keď vstúpite do Hope County, máte slobodu spoznávať svet a riešiť problémy v ľubovoľnom poradí, ktoré si vyberiete.

Svet, ktorý sa vyvíja: Hrajte svojim štýlom proti Josephovi Seedovi a jeho fanatickým nasledovníkom v dynamickom otvorenom svete, ktorý sa prispôsobuje a reaguje na voľby, ktoré robíte.

Dynamické hračky: Roztrhajte krajinu v ikonických amerických vozidlách, ktoré si môžete vytvoriť sami; Od muscle vozidiel až po ťahače, od štvorkoliek až po traktory.

   

Kult

Ich domov násilne obsadí kult The Project at Eden’s Gate vedený otcom Josephom Seedom, kult sa živí apokalyptickým strachom a neistotou. Hlása, že rozvrat spoločnosti je tu a len Edens Gate ponúka vykúpenie. Sú vedení fanatickou vierou, že hlas hovoriaci k otcovi Josephovi mu prikázal zachrániť toľko duší ako je to len možné, či sa im to páči alebo nie. Teraz sa vydali na cestu zastrašovania, verbovania a agresívneho obsadzovania pôdy. Vy im stojíte v ceste, budete tŕňom v ich päte. Nepoznáte však miestnych a je len na vás, aby ste kult zastavili.

Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv

Joseph však nie je sám. Po jeho boku stojí jeho brat Jackob, ktorý má 20 rokov skúseností v armáde a jedinečné schopnosti.  Ďalší brat John je najmladším a je takmer tvárou organizácie. Je zároveň právnik a stará sa o verejnú stránku organizácie ako aj o násilné preberanie pôdy, premiestňovanie domácich v menej rozširovania kultu. Autori hovoria, že kulty majú vždy niekoho takéhoto, kúpi nezaujímavú pôdu, nasťahuje tam 1500 ľudí a okolité pozemky hneď devalvujú a začínajú sa rozrastať ako rakovina pokým nemajú pod kontrolou celé mesto.

Štvrtým vodcom kultu je Faith, je ich nevlastnou sestrou a jej úlohou je držať členov kultu v pozore a v poslušnosti potom ako sa k ním pridajú.  V zásade je jej úlohu držať všetkých v línii a zameraných na ich cieľ.

Odboj

Kľúčová časť hry je odboj, bojovníci, ktorí za vami pôjdu do boja, každý s rôznymi osobnosťami, skillmi a príbehom. Hope County môže byť okupovaná kultom, ale je plné ľudí, ktorým sa to nepáči a ktorí zoberú zbrane aby bojovali proti Edens Gate, ale len ak ich presvedčíte, aby sa k vám pridali. Musíte ich nájsť, stretnúť a presvedčiť.

Jedným z nich bude pastor Jerome Jeffries, ktorý bude vašou hlavnou oporou. Je bývalým duchovným, ktorému kult ukradol kostol, predtým ako ho dobili a nechali v lese zomrieť. Dostal sa z toho a je teraz odhodlaní brániť krajinu a civilistov pred predátormi z Edenu. 

     

Potom je tam Mary May Fairgrave, majiteľka saloonu, ktorej rodinný obchod bol odkúpený kultom a ktorá sa plánuje pomstiť. Napríklad vytváraním molotovových kokteilov.

   

Nakoniec je tam Nick Rye, pilot práškovacieho lietadla, ktorý sklamal svojho otca, tým, že sa nezapísal do armády, ale teraz má zbrane na svojom lietadle a plánuje obrániť svoju rodinu.

Čo sa týka našej postavy, bude to mladý policajt, ktorého pohlavie a rasu si sami zvolíte. V kooperácii sa k nemu pridá ďalší policajt. Samotná identita nie je dôležitá, keďže nimi budete prakticky vy. Dôležitejšie budú postavy, ktoré budete stretávať.

Hra vyjde 27. februára na PC, Xbox One a PS4. Bližšie ju predstavia na Ubisoft E3 konferencii





Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv  Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv  Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv
Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv  Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv  Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv
Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv  Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv  Far Cry 5 ponúka zábery a detaily postáv
Páči sa mi! (+1)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 27. marec 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk