Nové open world RPG Exzore: The Rising pozýva na cestu pomsty

Bude sa odohrávať v stredovekom svete Eogaan, kde budeme sledovať osud Damiena Cliva, bývalého veliteľa vojenskej jednotky Exzore, ktorý povstane z popola jeho zrady, aby našiel odplatu a získal svoju česť.

pridal Gam_er 4.6.2017 o 9:29 pod hry
Nové open world RPG Exzore: The Rising pozýva na cestu pomsty

HRY > NOVINKY >

Tiny Shark Interactive dnes oznamujú svoje prichádzajúce open world RPG -  Exzore: The Rising, ktoré sa svojho vydania dočká na PC, PS4 a Xbox One. Bude sa odohrávať v stredovekom svete Eogaan, kde budeme sledovať osud Damiena Cliva, bývalého veliteľa vojenskej jednotky Exzore, ktorý povstane z popola jeho zrady, aby našiel odplatu a získal svoju česť. 

Hra obsahuje mechanické gadgety, ktoré vám dajú špeciálne schopnosti a môžu byť použité v boji alebo pri prieskume. Okrem toho je tu prítomný unikátny Affinity systém, ktorý ovplyvňuje skúsenosti hráča a spôsob, akým sa odvíja príbeh, keď sa hlavný charakter postaví do styku s herným svetom a rôznymi frakciami, ako aj rozsiahlym bojovým systémom, ktorý umožňuje hráčom mixovať a prispôsobovať schopnosti Exzore, kde bude dostupná široká škála kombinácií. 

„Chceli sme vytvoriť skutočnú role-playing skúsenosť, v rámci ktorej majú hráči vplyv na herný zážitok. NPC a vaši nepriatelia sa počas hrania stávajú chytrejší a silnejší, takže budete musieť skutočne zvažovať svoje činy a ich dôsledky. Okrem toho rôzne experimentovanie a kreatívne aspekty, medzi ktoré určite možno zaradiť využívanie Exzore schopností robia hru vlastnou,“ hovoria vývojári. 

Svet Eogaan je rozdelený na štyri frakcie, z ktorých každá má vlastnú komunitu a pravidlá. To, ako budete hrať a vaše interakcie medzi rôznymi frakciami ovplyvnia príbeh hry ako aj jej celkový priebeh. Môžete uprednostniť akúkoľvek frakciu podľa vlastného výberu, aby ste získali špeciálne misie, odmeny, výhody a schopnosti. Každá frakcia má svoje vlastné motivácie a agendy.

Parameter Affinity sa mení v dôsledku možností hráča v hre. Dokáže ho zmeniť každá misia, pričom tento parameter môže narastať k jednej hodnote a klesať k inej. Afinity parameter je dôležitý, pretože priamo ovplyvňuje postavu, misie a hrá dôležitú úlohu v celkovom hernom zážitku. Práve preto by ste si mali svoju frakciu a akcie vyberať múdro, pretože to všetko môže zmeniť príbeh. 

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Hrajte ako Exzore - ako Master Exzore, máte možnosť vybaviť sa až šiestimi unikátnymi gadgetmi naraz. Tie vám pomôžu v boji a prieskume. Každý z týchto gadgetov sa od seba odlišuje a ponúka jedinečné špeciálne schopnosti.
  • Faction Affinity System - podporujte akúkoľvek frakciu podľa vlastného výberu, aby ste získali špeciálne misie, odmeny, výhody a schopnosti. Vyberte si však svoju frakciu opatrne, pretože môže zmeniť príbeh a koniec hry.
  • Companion - Icarus, váš zlatý orol je rovnako vašim najdôležitejším spojencom. Využívajte jeho schopnosti na vykonávanie rôznych aktivít, ako pozorovanie cieľov či pokladov, prípadne na pomoc v boji.
  • Unikátny bojový systém - kvalitný bojový systém, ktorý obsahuje chytrých a náročných nepriateľov. Zmiešajte a zosúlaďte viaceré možnosti Exzore, v kombinácii s vašimi zbraňami a vytvorte si tak silné kombá.
  • Dynamický svet - budete cítiť, že svet bude reagovať na rôzne prírodné faktory ako čas, ročné obdobia, počasie (dážď, sneženie, vietor), cyklus dňa a noci atď. Interakcia s hráčmi a skúmanie sveta ho mení, čím sa stáva naozaj živým.
  • Inteligentné postavy a nepriatelia -  každá postava má vlastnú myseľ a rozvíja sa prostredníctvom hry. Všetci, od obyčajných mestských ľudí až po vašich najväčších nepriateľov sa postupne stávajú inteligentnejšími a silnejšími. 
  • Nelineárne questy - každý quest v hre je navrhnutý tak, aby ho bolo možné dokončiť rôznymi spôsobmi. Každá voľba má svoje jedinečné dôsledky. 
  • Progresia - začínate s dvoma Exzore gadgetmi a základným vybavením, no v priebehu hry si budete môcť odomknúť ďalšie Exzore gadgety s unikátnymi schopnosťami, ďalšie zbrane či inú výbavu. Okrem toho budete môcť rozvíjať svoju postavu tým, že na strome skillov utratíte svoje XP body. 

Exzore: The Rising zatiaľ nemá konkrétny dátum vydania. Očakáva sa však, že hra vyjde v druhej polovici budúceho roka. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: Tiny Shark Interactive






Nové open world RPG Exzore: The Rising pozýva na cestu pomsty
PC

Vývoj: Tiny Shark Interactive
Štýl: RPG
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk