EA Play konferencia - livestream (21:00)

EA začne svoju press konferenciu o deviatej, môžete ju sledovať live.

pridal saver 10.6.2017 o 20:04 pod hry
EA Play konferencia - livestream (21:00)

HRY > NOVINKY >

EA naplánovalo svoju E3 press konferenciu na deviatu, môžete ju sledovať live. Z ohlásení čakáme predstavenie hlavne Star Wars Battlefront II, FIFA 18, Madden 18, NBA Live 18, UFC3, Need for Speed Payback, možno sa ukáže ďalšia nová Star Wars hra, a ukážku by mala dostať aj Batlefield 1 expanzia.

EA začalo presne na čas a svoju konferenciu otvára NFL prezentáciou a to hneď príbehovým módom, ktorý bude podobný ako vo FIFA, teda spoznáme príbeh mladého hráča. Volať sa bude Madden 18 Longshot.

   

Pokračujú s Battlefieldom 1, kde hovoria, že príde najväčšia revolúcia. Hovoria o expanzii In the Name of the Tsar, v ktorej príde šesť nových máp, ženské bojovníčky a vylepšenia do progressu a operácii. Expanzia príde v septembri. Ešte pred ňou v lete prídu dve nočné mapy. Prídu aj nové kompetitívne možnosti na menších akčnejších mapách.

Nasleduje FIFA 18, ktorá bude znovu lepšia a znovu detailnejšia. Samozrejme. Chýbať nebude ani príbehový mod, kde budeme pokračovať v kariére Alexa Huntera.

Z nejakého dôvodu dalo EA prezentovať NFS Payback youtuberovi a náležite zakoktane to aj vyzeralo. Naštastie rýchlo prešli na akčný gameplay. Nevyzerá zle, ako spojenie Burnoutu a NFS s príchuťou nových častí Fast and Furious.

Ďalšou hrou je Way Out, vyzerá zaujímavo, bude to kooperácia zameraná na útek z väzenia od tvorcov Brothers. Budete utekať z väzenia a následne sledovať príbeh dvoch utečencov. Musíte neustále spolupracovať.  Hra bude primárne zameraná na split-screen kooperáciu, síce môžete hrať online ale primárny zážitok bude v splitscreene.

Hovoria o Scorpiu a to na Maddenovi v 4K. Hovoria, že je to silná platforma, ktorá prichádza v správnom čase.  Pridávajú k tomu ukážku na novú hru od Bioware.  Je to sci-fi titul Anthem, ktorý bližšie predstavia zajtra na Microsoft press konferencii. Spolu s ostatnými Scorpio vecami.

     

Prechádzajú na NBA Live 18, ktorý vylepšujú hlavne ovládaním a hrateľnosťou. Vyzerá, že nebude mať príbehový mód, ale bude mať kariéru s vlastným vytvoreným hráčom a to z ulice až do arén.

     

Origin Access a EA Access budú zadarmo celý týždeň. PS4 službu nemá, ale dostane niekoľko free trial titulov.

Celé to ukončia Star Wars Battlefrontom II. Herečka hlavnej postavy príbehového módu Janina Gavankar prišla porozprávať o kampani a aj multiplayeri. Hra je trikrát väčšia ako pôvodný titul, nakoniec má všetky éry v multiplayeri a pridaná je aj kampaň, plus veľa hrdinov a vylepšení do levelovania a upgradovania postáv. Nakoniec predstavujú čistý live multiplayer.

Celkovo pekná konferencia, možno si nabudúce rozmyslia či niečo dávať do rúk youtuberom, ale hry im pekne vyšli. Viac z ich titulov ešte uvidíme na Microsoft a Sony press konferenciách..





EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)
EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)
EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)
EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)
EA Play konferencia - livestream (21:00)  EA Play konferencia - livestream (21:00)
Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk