EA označuje Scorpio za výkonnú platformu, ktorá prišla práve včas, predviedla na nej Madden NFL18

EA hovorí viac o najočakávanejšej konzole za posledné obdobie, pričom ukázala video z Madden NFL 18, ktorý bežal práve na Scorpiu.

pridal Gam_er 11.6.2017 o 12:21 pod hry
EA označuje Scorpio za výkonnú platformu, ktorá prišla práve včas, predviedla na nej Madden NFL18

HRY > NOVINKY >

Ako vieme, Electronic Arts včera zahájilo tohtoročnú E3, pričom ukázali zaujímavé veci, kde nechýbali ani nové oznámenia. Reč prišla aj na očakávaný Project Scorpio, ku ktorému sa vyjadril výkonný viceprezident EA, Patrick Söderlund. 

To, čo dnes vieme je, že interaktívna zábava sa v nasledujúcich piatich rokoch zmení viac, než to dokázala za posledných 45 rokov. Spoločne budeme túto budúcnosť budovať. Najprv sa môže zdať rozvrátená, no rýchlo naberie silu a bude plná hrania. Aby sme tak urobili, potrebujeme platformu, ktorá prinesie inovatívnu novú technológiu. Takže sme boli skutočne nadšení, keď sme dostali prvé devkity Projectu Scorpio od spoločnosti Microsoft. 6 teraflopov a skutočná 4K vernosť,“ hovorí Söderlund.

Ten pokračoval v popise niekoľkých vizuálnych zmien, ktoré ukázal Madden NFL 18 a ktoré sú len ochutnávkou toho, čo všetko sa dá dosiahnuť v spojení Frostbite enginu a Projectu Scorpio. Söderlund popritom tiež vysvetľuje, že EA vytvára na Scorpio najdetailnejšie herné prostredie vo vysokom rozlíšení, aké sme kedy na konzole videli. Na záver spomenul, že Scorpio je skutočne silná platforma, ktorá prichádza do herného odvetvia v pravý čas:

Madden vyzerá úplne úžasne, no ako herný tvorca musím povedať, že úžasná grafika a efekty sú len začiatok. Hra sa totiž musí rovnako úžasne cítiť a hrať. Project Scorpio je silná platforma, ktorá prichádza v pravý čas.

Počas jeho vystúpenia sme mohli vidieť niekoľko obrázkov, ktoré však zatiaľ neboli prepustené na internet v plnej kvalite. Pravdepodobne aj preto, že Microsoft konzolu ešte plne neodhalil. Plného uvedenia Projectu Scorpio sa dočkáme už dnes večer na tlačovej konferencii Microsoftu, ktorá bude tohto roku výnimočne dlhšia a ktorú si u nás budeme môcť pozrieť naživo o 23:00. Okrem Maddenu EA na Scorpiu odprezentuje aj novú hru od Bioware - Anthem, ktorá vyzerá ako kríženec Destiny a Falloutu.

      





Páči sa mi! (+3)

Zaradené pod: project scorpio, microsoft, EA






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19551)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk