Týždenník - E3 začína

Tento týždeň bol tichší, keďže firmy si nechávali veľa vecí na svoje press E3 konferencie, ale úniky sme tu mali a to napríklad z Assassin's Creedu.

pridal saver 11.6.2017 o 20:38 pod hry
Týždenník - E3 začína

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol tichší keďže firmy si nechávali veľa vecí na svoje press E3 konferencie, ale úniky sme tu mali. Informácie prišli napríklad o Assassin's Creede, o ktorom sme si potvrdili meno hlavnej postavy, jej možnosti, dobu Kleopatry a veľa ďalšieho. Nakoniec Ubisoft nám to oficiálne priblíži už zajtra. 

   

EA už malo svoju E3 press konferenciu a predstavilo nové Need For Speed: Payback, ktorý ulahodí hráčom obľubujúcim akčné racingovky, kde sa spojí filmový príbeh, adrenalínové naháňačky, ale aj štandardné preteky, rôzne typy jázd a hlavne detailné upgradovanie auta. Doplnili to Star Wars Battlefrontom II, ktorý ukázal multiplayerový gameplay a autori potvrdili, že všetky DLC budú zadarmo. 

     

EA však prekvapilo titulom A Way Out, ktorý vyzerá ako presne to, čo v kooperačnom hraní chýbalo, primárne splitscreenová hra, v ktorej si musia hráči skutočne pomáhať. Nechýbali Madden, FIFA, predtým ešte odprezentovali NHL, ktoré bude predstavené až neskôr. Na Sony press konferenciu si nechali Star Wars Battlefront II kampaň a na Microsoft konferenciu novú hru od BioWare nazvanú Anthem, pripomínajúcu mix Falloutu a Destiny.

Ďalšie press konferencie nás ešte len čakajú a dnes večer o 23:00 to bude Microsoft. Odtiaľ sa nám dnes leaklo nové Ori a Forza Motorsport 7. Zároveň sa začalo hovoriť, že konzola bude stáť 499 dolárov, aspoň tak si to Microsoft precvičoval na skúške. Objavili sa nám aj informácie o Wolfensteinovi 2 a The Evil Within 2.

     

Okrem toho sme tu mali nový trailer na Ace Combat 7, ktorý vychádza už aj na PC, pridali sme informácie z Call of Duty WWII kde sme mali informácie o classoch a aj o príbehu, odhalené bolo aj pozadie vývoja Mass Effect Andromeda, ktorý bol v intenzívnom vývoji len 18 mesiacov.

Z recenzií sme sa pozreli na bojovku Tekken 7, na arkádový basketball NBA Playgrounds, pozreli sme sa na retro akciu Strafe, Switch dostal multiplayerovku ARMS, pridali sme kartovú hru Armagallant: Decks of Destiny. Pripravili sme aj rozhovor o World of Tanks a nakoniec, keďže začína E3, spísali sme si jej históriu a nastal čas aj na nový SECTOR magazín.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk