Sony E3 press konferencia livestream (3:00)

Ráno o tretej bude livestream zo Sony E3 press konferencie.

pridal play3man 12.6.2017 o 23:14 pod hry
Sony E3 press konferencia livestream (3:00)

HRY > NOVINKY >

Ráno o tretej bude livestream zo Sony E3 press konferencie.

 

Tak ako minulý rok, konferencia opäť začína hudobným vystúpením. Po ňom nasleduje trailer na pripravované príbehové rozšírenie k Uncharted sérii s podtitulom The Lost Legacy. V priestoroch divadla začalo snežiť a na obrazovke sa objavuje ukážka na príbehové rozšírenie pre Horizon: Zero Dawn s podtitulom The Frozen Wilds. S ukazovaním nových vecí sa nezastavujú a pokračujú s ďalšou hrou - tentokrát Days Gone od Bend Studio. Na pódium konečne prichádza Shawn Layden a na úvod rozpráva o ich aktuálnej ponuke softvéru a hardvéru, ako o PS VR, tak aj PS4 Pro. Vraciame sa späť k hrám a to rovno k novému Monster Hunter World, vyjde začiatkom budúceho roka na PlayStation 4. Ďalšou hrou je Shadow of the Colossus. Pôvodný titul z PlayStation 2 sa ukáže aj na PS4 začiatkom budúceho roka. Nasleduje ukážka na Marvel vs Capcom Infinite, vyjde 19. septembra. Pokračujú novým trailerom na Call of Duty: WWII, ktorý ukazuje viaceré prostredia druhej svetovej vojny. Vychádza 3. novembra.

Po ukážke veľkých hier prichádza rad pre hry na PlayStation VR - prvou je Skyrim VR. Ďalej dostali priestor Star Child, psychologický The Inpatient, akčný Bravo Team, rozprávkový Moss v hlavnej úlohe s myšou či Monster of the Deep k Final Fantasy XV, ktorý vyjde v septembri. K PS VR hrám to bolo všetko a nasledujú zábery na nový God of War. Tie nám opäť dokazujú, že sa séria poberá ďalej v inom štýle, aj keď stále silno príbehovom a zameranom na súboje, no v inom podaní. Ukážka zobrazuje zaujímavé situácie a rozmanité prostredia. Do obchodov sa dostane začiatkom budúceho roka. Ďalšie zábery patria hre Detroit: Become Human od Quantic Dream. Tie sa opäť zameriavajú na ukážku širokého spektra možností pri riešení situácií a následky, ktoré jednotlivé rozhodnutia môžu mať. Dátum vydania však stále nepoznáme. Nasleduje ukážka na Destiny 2, po ktorej sa chvália exkluzívnym obsahom pre PS4. Shawn Layden prichádza opäť na pódium.

V rýchlosti uviedol ukážku na nového Spidermana od Insomniac Games. Tá je priamo z hrateľnosti a ukazuje nám jednu z misií na jeho ceste proti zlu v slušnej akcii v otvorenom prostredí mesta. Dátum bol stanovený zatiaľ na rok 2018. Týmto konferencia Sony skončila.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk