Yamauchi: GT Sport bude obsahovať najviac možností z celej série

Ďalej bolo potvrdené, že hra bude podporovať split-screen a do obchodov na jeseň dorazí s viac ako 177 autami

pridal play3man 14.6.2017 o 8:51 pod hry
Yamauchi: GT Sport bude obsahovať najviac možností z celej série

HRY > NOVINKY >

Ako sme už spomenuli v predchádzajúcej novinke, Gran Turismo Sport sa na tohtoročnej E3 konferencii neukázalo aj napriek tomu, že by sa malo dostať do obchodov už na jeseň tohto roka. Samozrejme, hráči sa hneď začali pýtať, ako teda s hrou vyzerá, a rovnako tak začal klásť otázky aj redaktor webu GTPlanet, ktorý mal tú možnosť vyspovedať dobre známeho šéfa celého projektu. Kazunori Yamauchi v rozhovore dostal zaujímavé, otázky, a aj keď je ich len pár, ešte zaujímavejšie sú jeho odpovede.

Prvá otázka sa samozrejme týkala bety, s akým zámerom ju spustili. Odpoveď je pritom celkom jednoznačná - dolaďovanie podstatných detailov, ktoré musia pri a po vydaní fungovať. Ide pritom najmä o veci spojené s počítaním osobného hodnotenia, takzvaných Sportsmanship Points, no tiež veci spojené s penalizáciami, kolíziami a podobne. Na vylepšovaní týchto prvkov pritom neustále pracujú a ešte nejakú dobu určite budú, kedže nájsť správny pomer nie je najjednoduchšie.

Druhá otázka však už bola priamejšia a trafila priamo do čierneho. Konkrétne tu padla reč na tradičné prvky hry, o ktoré sa viacerí fanúšikovia boja. Yamauchi ale na túto otázku dal jednoznačnú odpoveď:

"Gran Turismo Sport bude v skutočnosti obsahovať viac možností ako ktorákoľvek hra z celej série doteraz. Nič nebolo odstránené, veci boli len pridávané. Či ide o kampaň, offline hranie, otvorené miestnosti v online, všetko bolo posunuté na vyšší level z pohľadu kvality a je tam toho viac, takže skutočne nie je dôvod na obavy. Nič nebolo odstránené."

Tu zároveň dodal, že beta Gran Turismo Sport je len časť zážitku, ktorý ponúkne plná hra, no taktiež je to tá časť, ktorá im robí na čele najväčšie vrásky. Posledná otázka sa týkala áut - v hre momentálne vidíme len nové vozidlá, žiadne klasiky, a tak stojí za opýtanie, či sa ich v plnej hre dočkáme. Yamauchi odpovedal, že sa nemusíme báť nedostatku áut, kedže ich počet chcú rozširovať aktualizáciami po vydaní. Síce pred tromi rokmi v podstate zahodili všetky modely a začali pracovať na nových, no podľa jeho slov je ich kvalita natoľko dobrá, že vydržia najbližších 10 rokov. 

Okrem rozhovoru, Sony vypustilo oficiálnu správu ku GT Sport, ktorá potvrdzuje ďalšie možnosti hry. Podľa nej sa môžeme tešiť na split-screen, no na druhú stranu, maximálny počet áut na trati v online je ešte v štádiu riešenia. Pri vydaní má hra disponovať viac ako 177 autami a 27 okruhmi v 19 prostrediach, ktoré sú mixom reálnych a fiktívnych tratí.





Páči sa mi! (+2)






PS4
PS VR

Vývoj: Sony / Polyphony
Štýl: Racing / Simulácia
Dátum vydania: 18. október 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk