Vývojári God of War obhajujú vývoj Kratosovej postavy v úlohe otca

Niektorým fanúšikom sa nepozdáva poloha, v ktorej uvidíme hlavného hrdinu v najnovšom God of War. To sľubuje pre značku akýsi nový začiatok a vývojári uznali, že je čas vysvetliť, prečo sa tak rozhodli.

pridal Gam_er 21.6.2017 o 20:49 pod hry
Vývojári God of War obhajujú vývoj Kratosovej postavy v úlohe otca

HRY > NOVINKY >

Kratos bude v prichádzajúcom God of War, ktoré vyjde na PS4 novým mužom. Najnovšia hra totiž sľubuje oživenie celej značky, no okrem toho tiež budeme svedkami znovu objavenia hlavného hrdinu, ktorý tu tento krát bude musieť vystupovať v úlohe trpezlivého otca, čo nie je tak celkom v súlade s Kratosovou povahou, akú sme mali možnosť vidieť v predchádzajúcich dieloch. Kratos bol predtým naštvaný a šialene vražedný. Teraz bude otcom a vyzerá to tak, že sa svoju predchádzajúcu povahu pokúsi zavesiť na klinec. Tento fakt sa pochopiteľne nepáči všetkým fanúšikom a vývojári kvôli nemu čelili vlne kritiky. 

Režisér Cory Barlog sa teda rozhodol, že vysvetlí hráčom to, ako sa v štúdiu Santa Monica zaoberali celkovým charakterom Kratosa, aby sa ubezpečili, že zmeny, ktoré postavu čakajú majú zmysel: 

„S postavou Kratosa má mnoho fanúškov spájaných naozaj veľa spomienok. Dá sa povedať, že s ním strávili kus svojho bytia. Toto je však Kratos, ktorý sa nachádza v inom čase svojho života. Charakter, ktorý sa dramaticky zmenil. Snažili sme sa zostať verní tomu, kým Kratos je, ale rovnako sme mu chceli dať priestor na to, aby mohol dýchať a tiež priestor na zmenu. V ranných častiach hry sme sa preto snažili nájsť to, čo vo vás môže evokovať určitý súlad medzi charakterom Kratosa a rolou otca. 

Niekedy sa nám zdá, že sme veľmi zlyhali. Hovorím to preto, lebo tím je na svoju prácu veľmi krutým kritikom. Ľudia k tomu, čo sme z hry ukázali dávali rôzne poznámky - túto hru je ťažké hrať, pretože vyzerá ako simulátor detí, nenávidím Kratosa, je hrozný... Potom sme urobili ďalšie kolo, kde sme Kratosa ukázali zase v inej polohe a ľudia reagovali ako - och, pripomína Bena Kenobiho, je to smiešne, toto nie je Kratos. V tom sme si pomysleli, fajn, v poriadku. Teraz ideme touto inou cestou. Zistili sme, že akási stredná cesta je najlepšia preto, čo s Kratosom chceme urobiť, no zároveň zostáva verná tomu, kým Kratos bol.“

God of War vyjde na PS4 budúci rok. Ako vnímate Kratosovu premenu? Stotožňujete sa s jeho novým vývojom alebo by ste radšej prijali starého nerváka? 





Páči sa mi!

Zaradené pod: santa monica, sony, ps4






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk