Týždenník - Letný oddych začal

Prvý týždeň prázdnin nám priniesol Ryse titul zadarmo, nový Total War, rozšírené boli PS4 hry na PC, alebo aj klávesnicu pre Switch.

pridal saver 9.7.2017 o 22:36 pod hry
Týždenník - Letný oddych začal

HRY > NOVINKY >

Prvý týždeň prázdnin nám priniesol Ryse titul zadarmo, nový Total War, rozšírené boli PS4 hry na PC, alebo aj klávesnicu pre Switch Zatiaľ síce veľmi klávesnicu nevyužijete, ale do budúcnosti sa môže zísť.

   

Ak vám to ušlo, tak Ryse: Son of Rome si môžete stiahnuť zadarmo cez službu Gamesessions, samozrejme, potrebujete ich klienta, ale zase máte hru zadarmo. Plus služba bude postupne rozdávať zadarmo aj ďalšie hry, takže si môžete už dopredu nainštalovať.

   

Microsoft nám prezradil, ako Xbox One X zlepší výkon hier oproti Xbox One. Ukázal to na príklade niekoľkých hier, ktoré poväčšine nemali problém prejsť z 900p alebo 1080p na 4K, 720p je už však problém. V 4K pôjde aj Halo 5, ktoré bolo práve potvrdené, a samozrejme aj Forza Motorsport 7, ktorá ukázala sériu nových záberov. Keď už sme pri Forze, mali sme tu aj porovnanie s Gran Turismo Sport.

Ak by ste si chceli na PC zahrať PS4 hry, už cez Playstation Now už môžete. Postupne budú pribúdať ďalšie. Popritom Phil Harrison, ktorý pracoval aj v Sony aj Microsofte, zhodnotil aktuálny stav na trhu, najviac sa momentálne prikláňa ku Switch konzole.

Epic konečne po rokoch vydáva svoj titul Fortnite, aj keď neštandardne a to ako platený early access, pričom budúci rok prejde hra do finálnej verzie a bude free 2 play. Oproti tomu stále má ďaleko od vydania Star Citizen, hráčom však ponúka stále viac a postupne zliepa svoje funkcie. Na rozdiel od oboch, PlayerUnknowns Battlegrounds má byť dokončený ešte tento rok. Tento rok vyjde aj The Evil Within 2, ktorý teraz ponúkol niekoľko ukážok.

V hardvéri sme sa ešte pozreli na to, prečo skončili Steam Machines, teda tie ani poriadne nezačali, keďže Valve zvolilo veľmi zlý prístup hlavne v oblasti operačného systému, kde nedokázalo poriadne rozbehnúť svoj SteamOS. Potom ako sklamalo svojich hardvérových partnerov sa radšej vrhlo na VR.

Počas Fest Anča akcie prebiehal aj Gamejam, odkiaľ sme priniesli autormi vytvorené hry. Niektoré z nich si už môžete stiahnuť a zahrať. Akciu sme zhrnuli aj vo videu.

   

Z článkov sme sa v preview pozreli na Splatoon 2, v recenzii sme sa pozreli na návrat Crasha Bandicoota v trilógii, bojovku The King of Fighters XIV - Steam Edition, ohodnotili Starcrawlers, ale aj Regalia: of Men and Monarchs. Z článkov sme si zhrnuli prichádzajúce hry v druhom polroku 2017, a ak by ste mali záujem kúpiť si Switch konzolu, zhrnuli sme jej už vydané a aj prichádzajúce hry. Keďže bola premiéra Spider-man filmu pozreli sme sa aj na Spider-man hry podľa filmov. Nakoniec, keďže bol koniec mesiaca, nechýbal náš PDF magazín





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20140)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk