Posledné DLC do Mafie III s názvom Sign of the Times prinesie temný príbeh

Rozšírenie sa bude točiť okolo kultu Ensanglante, ktorý páchal na území New Bordeaux krvavé rituály. Teraz uniesol mladú ženu, v ktorej Lincoln vidí vďaka traume samého seba a tak je len na vás, aby ste ju zachránili.

pridal Gam_er 11.7.2017 o 20:26 pod hry
Posledné DLC do Mafie III s názvom Sign of the Times prinesie temný príbeh

HRY > NOVINKY >

Hangar 13 dnes oznamujú detaily k poslednému DLC do Mafie III, ktoré nesie názov Sign of the Times (Znamenie času). V ňom je vyhorený Sammyho bar posiaty ľudskými telami, ako výsledok rituálnej obety šialenej sekty. Do jej spárov sa aktuálne dostala mladá žena a je len na Lincolnovi a otcovi Jamesovi, aby ste ju zachránili. Musíte tak odhaľovať stopy a rôzne vodítka, ktoré vás dostanú bližšie ku kultu Ensanglante, s ktorým je nutné urobiť poriadok skôr, než sa jeho konanie vymkne kontrole. 

Nové DLC s vami rozohrá strašidelnú hru na mačku a myš, ktorej scenár sa podobá na napínavý psychologický thriller, inšpirovaný prostredím 60. rokov. Prinesie niekoľko nový prvkov, medzi ktoré patrí napríklad rôzna výbava alebo autá, ktoré si môžete pridať do vašej zbierky. 

„Inšpirácia pre Sign of the Times je celkom jasná. Koniec 60. rokov bol obdobím spoločenských a občianskych nepokojov, ktoré sme vo veľkej miere pokryli v pôvodnej hre. Bola to však aj doba halucinogénnych experimentov a šialených kultov. Najznámejším z týchto kultov bola Mansonova rodina, na ktorú sa zachovali naozaj hrozné spomienky. Tu sme sa inšpirovali, aby sme vyrozprávali príbeh, ktorý predstavoval výrazný prvok obdobia 60. rokov. To viedlo k tomu, aby do New Bordeaux zavítal kult Ensanglante.

Musím priznať, že pôjde o úplne iný zážitok, než aký ste z hry mali počas Lincolnovej pomsty talianskej mafii, pri zvrhnutí skorumpovaných úradníkov vo Faster Baby či pri pomoci starému kamarátovi v DLC Stones Unturned. Vidím každé z týchto DLC ako tri rôzne cesty pre Lincolna a jeho zápasu s vlastným žiaľom, pri hľadaní cesty vpred. Máme tu niekoho, ako Lincoln, kto sa na začiatku snaží vyrovnať so stratou. V Sign of the Times nájdete niekoho, kto potrebuje vašu pomoc. Niekoho, kto si nevie pomôcť sám a tak potrebuje, aby ste boli schopní poskladať kúsky skladačky, a skutočne pomohli,“ hovorí naratívny režisér Bill Harms. 

Jednou z hlavných postáv DLC bude Anna, teda mladá žena, ktorá potrebuje vašu pomoc. V nej Lincoln vďaka tramuatickým zážitkom, ktoré musela prežiť, vidí samého seba. Nevydáva sa tak na cestu pomsty, ale veľkej pomoci, aby Anne dokázal zabezpečiť pokoj, ktorý pre seba nedokázal nájsť. Pôjde o hlbší a intímnejší príbeh. Budú tu body, pri ktorých budete počuť Lincolnove monológy počas hľadania stôp a najdôležitejšie je, že nemá plnú kontrolu nad aktuálnou situáciou, ktorá ho stavia do úplne novej polohy. 

Na rozdiel od vojny proti Marcanovej mafii, tu Lincoln nepozná líniu sekty Ensanglante a nemá ani žiadne informácie o jej činnosti. Mozaiku si bude skladať súčasne s hráčom. Od začiatku teda budete nachádzať podivné stopy, nápisy či dokonca prehľadávať mŕtve telá. Narazíte na šialených členov sekty, ktorí po vás budú hádzať nože, čo im samozrejme môžete vrátiť. Nebudú chýbať ani po zuby ozbrojení psychopati či ďalšie nástrahy. Sign of the Times prichádza tiež s možnosťou spomaliť čas, pričom toto DLC vychádza 25. júla na PC, PS4 a Xbox One. 





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19526)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk