Týždenník - Čaká nás automobilová jeseň

Tento týždeň sme tu mali nádielku informácií z jesenných automobilových hier, ale spustených bolo aj niekoľko nových hier.

pridal saver 30.7.2017 o 22:25 pod hry
Týždenník - Čaká nás automobilová jeseň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali nádielku informácií z jesenných automobilových hier, ale spustených bolo aj niekoľko nových titulov. Presnejšie po beta teste Destiny 2 sa začal beta test Escape from Tarkov a odštartovalo aj Fortnite.

Hlavne Escape from Tarkov vyzerá zaujímavo. Síce počas alphy to bolo kadejaké, ale beta vyzerá prekvapivo dobre a stabilne. Ešte si o tom napíšeme, ale ak budete chcieť niečo podobné, ale zároveň iné ako Playerunknown's Battlegrounds, pozrite sa Tarkovovi. Ponúka hardcore taktickú fps zameranú na snahu o prežitie, kde každý zásah môže byť váš posledný.

Zo spomínaných racingoviek, sme tu mali nové informácie o NFS Payback, kde pribudnú hlbšie customizácie a aj možnosti opravovania a upgradovania starých vozidiel, ohľadom Forzy Motorsport 7 sme tu mali nový zoznam vozidiel, teraz orientovaných na klasiky, plus Forza Horizon 3 dostane 1. augusta vozidlo z Final Fantasy XV. Nechýbal ani Project Cars 2, ktorý sme mali porovnaný s Assetto Corsa a nové video sme tu mali aj z Gran Turismo Sport, ktoré nám už potvrdilo, že hra ani vo finálnej verzii nebude mať štandardnú kariéru, ale skôr len rozsiahlejší tréning na multiplayer.  .

Z iných noviniek bola ohlásená konzolová verzia The Sims 4, obľúbenej PC simulácie virtuálnych ľudí. Konzolová verzia vyjde na jeseň na Xbox One a PS4, zatiaľ sa nespomína Switch verzia, kde by sa to zrejme hodilo najviac. Popritom bol ohlásený aj update 6.66 pre Doom, ktorý priniesol všetky DLC všetkým hráčom a popritom zmenil systém multiplayeru. A keď sme pri Doomovi, dajme si aj Wolfenstein II, ktorý dostal nové videá a predstavil aj season pass s príbehovými rozšíreniami.

Okrem toho sme sa cez týždeň dozvedeli, akí sú všetci vydavatelia radi, že Red Dead Redemption 2 bolo odložené na marec. Všetci totiž na jeseň dostanú väčšiu šancu so svojimi hrami. Pritom Take Two  hovorí, že Red Dead Redemption 2 nie je na rovnakej úrovni ako GTA V a oslovenie hráčov je tam menšie. Popritom Sony zdraželo predplatné PS Plus o 10 eur v Európe a ohlásilo FIFA 18 bundle s PS4 konzolou. Keď sme pri Sony, UI dizajnérka Crasha ukázala video s Xbox ovládaním, čo je len ďalšie potvrdenie Xbox alebo aj PC verzie, ktorú čakáme v decembri. Nakoniec sme tu mali viac detailov ku Call of Duty WWII divíziám a autori Metra nám ukázali viac zo svojej VR hry Arktika.1

   

Nakoniec z článkov sme sa pozreli na The Surge, zhrnuli sme si dojmy z bety Destiny 2, pridali sme recenziu na Hey! PikminSundered a aj príjemný titul Embers of Mirrim a pozreli sme sa aj na to, ako sa cez Nvidia Ansel robia zábery z hier.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk