Assassin’s Creed Origins prinesie späť hrobky a vo svete bude niekoľko rôznych frakcií

Hrobky sme videli naposledy v AC, kde sa stali veľmi obľúbeným prvkom. Okrem toho vo svete hry nájdeme niekoľko rôznych frakcií, ktoré budú prispievať k jeho životu.

pridal Gam_er 4.8.2017 o 9:40 pod hry
Assassin’s Creed Origins prinesie späť hrobky a vo svete bude niekoľko rôznych frakcií

HRY > NOVINKY >

Assassin’s Creed Origins tento rok okrem mnohých zmien nezabúda ani na návrat ku koreňom a prinavráti obľúbený prvok hrobiek v puzzle štýle, ktorý sme naposledy mohli vidieť v Assassin’s Creed 2. Nový diel sa totiž (ak to ešte neviete) odohráva v Egypte a autori by určite premrhali istý potenciál, ak by do hry nezahrnuli hrobky, čiže ide o logický krok. 

V hre nás teda čaká niekoľko hrobiek a nájdeme medzi nimi tie, ktoré obsahujú viac puzzle hádaniek a tie, ktoré obsahujú viac navigačných hádaniek a navigačných výziev vo všeobecnosti. Mnohé z nich sú podľa Ubisoftu postavené na základe skutočných hrobiek, ktoré skúmal tím stojaci za hrou a nepramenia teda len z náhodného dizajnovania. Autorom v tomto prípade išlo o autentický pocit, rovnako ako pri celej hre. 

Na pretvorenie hrobiek sme vynaložili naozaj veľa úsilia. Zmapovali sme všetky skutočnosti, máme fotky, obrázky a výskum, ktorý sme na hrobkách vykonali. Snažili sme sa ich okopírovať čo najvernejšie. Ako príklad uvediem grécku pyramídu. Všetky komory a chodby, ktoré v nej uvidíte, sú autentické. Pridali sme tam samozrejme aj trochu zábavy a išli ešte trochu ďalej, čo zahŕňa tajné komory, ktoré ešte neboli objavené,“ hovorí Ashraf Ismail, režisér hry. 

Okrem toho sme sa dozvedeli tiež novinky, ktoré sa týkajú rôznych frakcií žijúcich vo svete hry. Tie sa k sebe môžu chovať priateľsky, alebo medzi sebou môžu bojovať. V hre bude prítomných niekoľko rozličných frakcií, ktoré na svete skutočne existovali. Budú tu NPC postavy, ktoré majú svoj rozvrh. Ich cesty sa navzájom prelínajú a ak sa stretnú dve postavy, ktoré sú znepriatelené, budú medzi sebou bojovať. V prípade, že ide o priateľské postavy, budú sa objímať. Celé ich správanie má pripomínať skutočný žijúci svet. 

Frakcie budú zahŕňať Ptolemiov, ktorí sa objavili ako grécka dynastia vládnuca Egyptu niekoľko rokov. Ďalej tu budú rebeli, s ktorými občas spolupracuje aj náš hlavný hrdina Bayek. Nebudú chýbať tiež banditi, ktorí sa v hre nezvyknú správať práve najlepšie. Môžete pomáhať ktorejkoľvek frakcii, alebo jej členov nechať pracovať pre seba. 

Assassin’s Creed Origins vychádza 27. októbra na PC, PS4 a Xbox One.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ubisoft






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk