Conan Exiles ukazuje prvý gameplay z Xbox One

Conan Exiles prichádza na Xbox One a zároveň dostáva zamrznutú expanziu Frozen North.

pridal Gam_er 12.8.2017 o 16:24 pod hry
Conan Exiles ukazuje prvý gameplay z Xbox One

HRY > NOVINKY >

Funcom nám dnes ukazuje prvé herné video z Xbox One verzie ich hry Conan Exiles. Tá začne svoju púť na Xboxe prostredníctvom Xbox One Game Preview už 16. augusta, kde vyjde popri zamrznutej expanzii The Frozen North. Čo sa týka technických detailov, hra podľa režiséra Joela Bylosa funguje na Xboxe pri relatívne stabilných 30 snímkoch za sekundu, v natívnom rozlíšení 900p. 

Za zmienku však stojí, že používateľské rozhranie je vykresľované v 1080p a celková úroveň detailov je zhruba ekvivalentom medium nastavení na PC, pričom niektoré nastavenia sú vylepšené. Samozrejme ide o Game Preview verziu, takže ešte stále je tu dostatok priestoru na vylepšenie, až do momentu riadneho vydania, ktoré je naplánované na prvý štvrťrok budúceho roka. V tom čase by hra mala riadne vyjsť aj na PC a dočkajú sa jej tiež hráči na PS4, kde zatiaľ nemôže vyjsť kvôli absencii preview programu. 

Bylos vo videu spomína, že aktuálne sú na Xbox One miesta, kde framerate klesá pod úroveň 30 fps a trochu trhajú. Tím však pracuje na tom, aby dosiahol stabilnú frekvenciu snímok. Prepracovaný bol tiež systém ovládania a UI tak, aby zodpovedal konzolovej verzii. 

„Sme nadšení, že otvárame brány Conan Exiles pre hráčov na Xbox One. Táto verzia profituje zo šiestich mesiacov aktualizácií, úprav a rôznych vylepšení, vykonaných na PC verzii počas prvej fázy early access. Spustenie preview verzie na Xbox One spolu s vydaním expanzie The Frozen North pokladáme za druhú fázu. Hra bude od tohto momentu väčšia a lepšie než kedykoľvek predtým.

Pred riadnym vydaním hry je však pred nami ešte veľa práce a stále je čo vylepšovať či dokončovať. Sme však na dobrej ceste a veľmi nadšení z toho, čo pre Conan Exiles prinesie budúcnosť,“ hovorí Lawrence Poe, šéf štúdia Funcom. 

Verzia Xbox One bude mať aj PvP a PvE servery, z ktorých niektoré ponúknu rýchlejší progresívny systém, zatiaľ čo iné budú mať normálnu krivku progresu. Niektoré servery budú obsahovať aj špecifické PvP časové okná. Súkromné ​​servery si môžete prenajať (nie je kvôli tomu nutné vlastniť ďalší Xbox One) prostredníctvom možnosti v hlavnom menu.

Dáte hre na Xbox One šancu? 





Páči sa mi! (+1)

Zaradené pod: microsoft, xbox one






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19571)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk