Týždenník - AI povstala

Tento týždeň nám zavŕšil DOTA 2 turnaj, v ktorom zaujímavejšie ako výhercovia bola prehra hráčov proti umelej inteligencii.

pridal saver 13.8.2017 o 21:46 pod hry
Týždenník - AI povstala

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám zavŕšil DOTA 2 turnaj, v ktorom zaujímavejšia ako výhercovia bola prehra hráčov proti umelej inteligencii. Totiž Elon Musk na nich poslal svoju OpenAI, ktorá sa len dva týždne predtým začala učiť základy hry. AI priebežne porážala najlepších hráčov v zákulisí, aby nakoniec jedného z nich potupila aj v priamom prenose.

Ale nakoniec nie je to nič nečakané, keďže tam reakcie a prakticky neobmedzená výpočtová sila cloudu tam spravia svoje. Len nám to ukazuje, ako by sme asi dopadli, keby proti nám AI začalo bojovať v skutočnosti. Zo zaujímavostí, OpenAI sa teraz pripravuje na 5vs5 boje v DOTA 2, konkurencia od Facebooku a DeepMind pre zmenu súperí o najlepšiu AI pre Starcraft 2.

Okrem toho Valve na turnaji odhalilo novú kartovú DOTA  hru a aj dve nové postavy do Dota 2. A keď sme už pri eSports, tie sa postupne dostávajú do povedomia verejnosti a náležite tomu sa o ne zaujímajú aj veľké organizácie, Ázijské hry si ich dali ako disciplínu už v roku 2022, Olympijské hry sú v tomto pomalšie, ale už sa rozmýšľa nad Parížom 2024. Že to nie je skutočný šport, alebo minimálne úplne iný typ športu? Dôležité, je že je to súťaženie, ktoré láka divákov a peniaze.

K tomu sme tu mali nové informácie od Assassin's Creed Origins, ktorý nám predviedol aj nový gameplay a aj upravené boje. Fallout 4 dostane novú GOTY edíciu so všetkými expanziami a rozšíreniami. Rainbow Six dostane nové rozšírenie už koncom mesiaca a zároveň príde aj upgrade textúr na PC. Nechýbal ani Wolfenstein II s novým trailerom a ak hrávate mobilné hry, vyšiel Titanfall Assault, izometrická verzia Titanfallu, ktorú si už môžete stiahnuť na Androide a iOS.

Rozbiehajú sa aj nové procesory, kde AMD po Ryzenoch ukázalo Threadripper so 16 jadrami a dobrou cenou. V hrách však veľmi nezahviezdil, ale ak ho chcete na prácu, určite vám výkon pomôže. Intel oproti tomu plánuje predstavenie svojich nových Coffe Lake procesorov na 21. augusta, prakticky všetkým radom posunie počet jadier hore. i3 bude začínať ako štvorjadro.

Pridali sme aj našu ukážku základov v Playersunknown's Battlegrounds, z recenzií sme sa pozreli na krvavý Redeemer, na malý projekt vo fallout štýle Krai Mira, PS VR verziu zombie titulu Arizona Sunshine, akčnú Immortal Planet a z hardvéru reproduktory Sound BlasterX Kratos S5. Nakoniec nechýbal nový Sector Magazín #94.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18421)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk