Filmová spoločnosť Johnnyho Deppa bude produkovať seriál Secret World Legends

Seriál je inšpirovaný počítačovou hrou, ktorá je umiestnená do temného, dospelého vesmíru a vrhá hráčov do rozsiahleho dobrodružstva, kde na nich čaká veľká dávka nadprirodzena, mýtov a legiend.

pridal Gam_er 15.8.2017 o 15:57 pod hry
Filmová spoločnosť Johnnyho Deppa bude produkovať seriál Secret World Legends

HRY > NOVINKY >

The Secret World je multiplayerová hra od štúdia Funcom (Conan Exiles), ktorá sa dočká televízneho spracovania v podobe seriálu. Samotné štúdio je vzrušené, že môže oznámiť partnerstvo s filmovou spoločnosťou najznámejšieho filmového piráta Johnnyho Deppa, Infinitum Nihil. 

Televízna séria je založená na vesmíre značky The Secret World a je zameraná na tím tajných agentov a tieňovú vojnu medzi tajnými spoločnosťami, ktorými sú Iluminati, Dragons a Templári. Ústrednou časťou príbehu je boj proti nadprirodzenu v dobrodružstve, ktoré sa odohráva v našom svete, rozmanitých dimenziách a zahŕňa tiež reálie starých mýtov a legiend. Okrem nich však dáva priestor aj dnešným konšpiračným teóriám a hlavným správam zo sveta. 

Pilotný diel bol napísaný Jamesom V. Hartom, ktorý stál za vecami ako Hook, Dracula a Contact, a ktorému pomáhal Jake Hart. Produkovať budú Johnny Depp, Christi Dembrowski, Sam Sarkar a Gudrun Giddings. Tvorcovia hovoria, že vesmír značky je plný rôznych zaujímavých príbehov, ktoré čakajú na svoje spracovanie. Práve to z hry robí perfektný predpoklad na seriál. 

„Od momentu kedy sme to kúpili, som práva na The Secret World miloval. Žijem pre konšpiračné teórie. Neverím v nich, ale milujem ich. The Secret World ukáže tajuplný príbeh o ľuďoch, ktorí vládnu ľuďom, ktorí vládnu svetu,“ hovorí producent Sam Sarkar. 

Čo sa týka hry, Funcom nedávno rebootoval  The Secret World do podoby online RPG, s názvom Secret World Legends. Úspech sa dostavil asi 2 týždne po uvedení hry na PC, ktorá tam vyšla 26. júna 2017. Štúdio sa okrem toho vyjadrilo, že už roky nezažilo taký nárast úspechu ako práve s touto značkou. Secret World Legends je prístupnejší titul, s prepracovaným bojovým systémom, systémom progresu a množstvom ďalších vylepšení. 

Titul je umiestnený do temného, dospelého vesmíru a vrhá hráčov do rozsiahleho dobrodružstva, kde na nich čaká veľká dávka nadprirodzena, mýtov a legiend. Tie údajne existujú v tieni našej reálnej spoločnosti. Celé to znie naozaj zaujímavo a tvorcom držíme palce. 

Ako na vás zatiaľ pôsobí rozhodnutie adaptovať The Secret World na televízny seriál? Zaujal vás na základe informácií alebo ho radšej obídete? 





Páči sa mi! (+1)







PC
Xbox 360

Vývoj: EA / Funcom
Štýl: MMO / Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. júl 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk