The Division dostal Update 1.7, ktorý do hry pridáva nové globálne udalosti s rôznymi aktivitami

Update 1.7 do The Division by ste už v tejto chvíli mali mať k dispozícii zdarma na PC a konzoly. Čo prináša?

pridal Gam_er 16.8.2017 o 8:20 pod hry
The Division dostal Update 1.7, ktorý do hry pridáva nové globálne udalosti s rôznymi aktivitami

HRY > NOVINKY >

Update 1.7 do The Division by ste už v tejto chvíli mali mať k dispozícii zdarma na PC a konzoly. Podľa tlačovej správy sa môžeme tešiť na viacero noviniek. 

V prvom rade pribudnú globálne eventy. Pôjde o nový systém udalostí, ktorý bude vyzývať hráčov k hľadaniu nových spôsobov hrania, prostredníctvom časovo obmedzených aktivít. Tie prinesú okrem iného tiež nové modifikácie v hrateľnosti. Ubisoft sľubuje, že nové udalosti budú k dispozícii pravidelne a po ich dokončení získate exkluzívne odmeny. Čo sa týka modifikácií v hrateľnosti, hráči si ich budú môcť aktivovať aj dodatočne počas niektorých udalostí s tým, že ich aktivácia pridá do hry väčšiu výzvu, ktorá so sebou prináša šancu získať viac odmien. 

Ďalšou novinkou sú tzv. Commendations, predtým nazývané Feats. Ide o nový integrovaný systém achievementov, ktorý poskytne hráčom sériu úloh a následne odmeny. Nový update pridá do hry aj šifrované boxy s lootom, kde nájdete náhodné položky. Odomknúť ich budete môcť pomocou zhromažďovania kľúčov v hernom svete alebo si odomknutie zakúpite pomocou premium kreditov. 

Nebudú chýbať tiež nové možnosti customizácie a nová výbava. Tá zahŕňa nové gear sety, nové masky na tvár a chrániče ramien. Hráči si budú môcť tiež zdarma prispôsobiť svojich agentov v kaderníctve. Update 1.7 je prvým z dvoch plánovaných bezplatných aktualizácii pre 2. ročník The Division. Hra okrem dôležitých aktualizácii ku ktorým sa štúdio zaviazalo, v 2. ročníku priniesla aj niekoľko aktualizácii týkajúcich sa hrateľnosti a celkovej kvality hry, pričom sľubuje, že v nasledujúcich mesiacoch nás toho čaká ešte oveľa viac. 

Čo sa týka globálnych eventov, prvý z nich nesie názov Outbreak a začal dnes, pričom potrvá do 22. augusta. Apeluje na závažnosť výskytu vírusu, kvôli čomu vyzýva hráčov k nepriateľskému správaniu. Okrem toho sa tento víkend môžete tešiť na to, že Ubisoft sprístupní bezplatne druhú expanziu do hry a táto ponuka potrvá rovnako do 22. augusta ako prvý globálny event. Počas tejto doby budú môcť všetci hráči získať prístup k spomínanej expanzii na všetkých platformách, pričom sa im ponúkne možnosť zažiť nové možnosti pri Survival hre. 

V nej sa nachádza až 24 hráčov v PvP a PvE, kde sú agenti zbavovaní svojho gearu a musia prežiť nepriateľské prostredie, hrozbu iných agentov či lovcov roztrúsených po celom otvorenom svete. Dôležité je preto hľadanie spotrebného materiálu, teplého oblečenia a vybavenia. To všetko vám pomôže k tomu, aby ste sa dostali z Dark Zone uprostred fujavice. 

Hrávate ešte The Division? Ako vidíte snahu Ubisoftu poskytnúť hre väčšiu starostlivosť a naprávať chyby? Páči sa vám prichádzajúci obsah? 





Páči sa mi! (+4)

Zaradené pod: ubisoft, update 1.7






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk