EA livestream z Gamescomu začne o 18:30

EA na Gamescome nechýba a tiež bude mať svoju press konferenciu, ktorá začne o 18:30.

pridal saver 21.8.2017 o 18:29 pod hry
EA livestream z Gamescomu začne o 18:30

HRY > NOVINKY >

EA na Gamescome nechýba a tiež bude mať svoju press konferenciu, ktorá začne o 18:30. Ukáže na nej vesmírne boje Star Wars Battlefront II, ruské DLC pre Battlefield 1, príde aj nový Need for Speed, chýbať nebudú športy a hlavne FIFA.

FIFA 18 trailerom otvára prezentáciu EA na Gamescome, v ktorej sa chce EA venovať hlavne gameplayu. Kde ako prvé pôjde Star Wars Battlefront II a jeho vesmíre boje, kde prezentujú live multiplayer s 24 hráčmi v Starfighter assault móde.

Nasleduje Need for Speed, ktoré otvára nové BMW M5 a live action naháňačka s nemeckou políciou aj s kolíziami. Je to prvé premiérové predstavenie auta, ktoré BMW spravilo pre videohru. Samozrejme je rovno aj v trailery na hru, kde ho naháňajú policajti po meste. Hra vyjde 10. novembra.

Pokračujú Simsovia, ktorí sa dostávajú aj na konzoly na Xbox One a PS4 a následne aj na novej hre pre mobily - Sims Mobile. Zároveň dodávajú, že nebudú zabúdať ani na PC hráčov a prichádzať budú ďalšie updaty. Rovno im oficiálne ohlasujú Cats and Dogs expanziu pre Sims 4, vyjde 10. novembra.

EA Originals je ďalším bodom programu, kde nový titul FE od Zoink games príde na PC, konzoly a aj Switch. Bude to arkádovka so živým lesom, len nar ozdiel napríklad od Ori bude plne 3D. Hra vyjde začiatkom roka 2018 a určite to bude veľmi zaujímavá záležitosť.

Battlefield 1 prezentáciu zimnej ruskej expanzie ako aj ďalších doplnkov a hlavným z nich je Battlefield 1 Incursions,  bude to competitívny mod, ktorého uzavretý alpha test začne v septembri a na battlefield stránke sa už môžete zaregistrovať. Incursions mod posunie tímovú hru na nový level.

In the Name of Tsar DLC vyjde tiež v septembri ale pre premium hráčov začne už dnes prvou mapou Lupkow Pass - teda náš Lupkovský priesmyk. K tomu ak hru nemáte a chcete kompletný balík, dnes vychádza Battlefield 1 Revolution, spojenie pôvodnej hry a všetkých DLC. Hra dostane aj HDR update.





EA livestream z Gamescomu začne o 18:30  EA livestream z Gamescomu začne o 18:30  EA livestream z Gamescomu začne o 18:30
EA livestream z Gamescomu začne o 18:30  EA livestream z Gamescomu začne o 18:30  EA livestream z Gamescomu začne o 18:30
EA livestream z Gamescomu začne o 18:30  EA livestream z Gamescomu začne o 18:30
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk