Gamescom 2017: Superhrdinovia Marvelu sa vracajú do sveta z Lego kociek

Vyskúšali sme si niekoľko rôznych schopnosti v deme Lego Marvel Super Heroes 2

pridal matus_ace 27.8.2017 o 20:09 pod hry
Gamescom 2017: Superhrdinovia Marvelu sa vracajú do sveta z Lego kociek

HRY > NOVINKY >

Väčší, lepší, rozmanitejší, no stále veľmi dobre známy. To si pravdepodobne povedali v TT Games, keď začali dizajnovať svoj ďalší Lego titul. Keď som sledoval prezentáciu a demo pred sebou, hovoril som si, že toto som už videl. Toto som už dokonca hral. Známe rozhranie je doplnené známymi princípmi, no boli niektoré veci, kedy ma Lego Marvel Super Heroes 2 príjemne prekvapila. Autori si pre hru vytvorili vlastný príbeh, ktorého jadrom je cestovanie v čase, čo im navyše dalo do rúk silné zbrane. Môžu totiž na scénu priniesť rôzne komiksové postavy aj svety, ktoré by sa bežne stretať nemali.

Spider-prasa, Spider-Man, Spider-Gwen a ďalšie verzie pavúčieho hrdinu bojujú bok po boku, aby zachránili vesmír pred skazou. A podobne to vyzerá aj so svetom. Tu je noir New York, tam zase svet divokého západu s trochu netradičným Iron-manom a o kúsok ďalej je stredoveký Hulk. Ak sa vyberiete pod vodnú kladinu, môžete nájsť Lemuriu, vo vesmíre zas poletuje Knowhere. Táto fúzia rôznych svetov naberá formu mesta Chronopolis, ktorým môžete voľne prechádzať a získavať misie.

Hrou sa však nesie jasný motív - Marvel v kinách boduje a všetci sú si toho vedomí. Dokonca aj TT Games, ktorí síce vytvárajú vlastný príbeh z Lego kociek na základe komiksu, do hry však pridali postavičky, ktoré sú práve teraz známe v úspešných filmoch a seriáloch, pričom majú aj veľmi podobné spracovanie a charakter. Miešajú ich ale s mnohými ďalšími a keď nám autori na obrazovku vytiahli ponuku všetkých postáv, spadla z toho sánka. Ponúka bude neuveriteľne obrovská, každá postava má svoju kartu s detailnými informáciami, kde sa o nich dozviete viac.

A potom prišla na rad akcia v samotnom deme, kde sme si mohli vyskúšať súboj proti bossovi, ktorým bol Surtur. Na ňom chceli autori ukázať vynovené súboje, ktoré sú viac dynamické. Musíte v nich striedať postavičky, využiť schopnosti každej z nich vhodne (nabitie bleskom od niektorej verzie Thora, odrážajúci sa štíť Kapitána Ameriky a podobne), no nechýbajú ani quick-time eventy. Autori takto chcú dosiahnuť, aby si súboje užili aj starší. Decká stále môžu prísť k bossovi a tĺcť ho hlava-nehlava. Potrvá to však poriadne dlho, on zmení svoju taktiku a nie je to taká zábava.

Autori sa nakoniec pochválili aj jedným svojim vlastným výtvorom, na ktorom spolupracovali s Marvelom a môže sa stať dokonca súčasťou kánonu. Volá sa Carnon, čo síce neznie práve lákavo, no je kombináciou dvoch symbiontov, čo spoznáte hneď na prvý pohľad. Mieša sa v ňom totiž červený Carnage a čierny Venom, pričom je Carnon jeden z herných bossov, ktorého si môžete odomknúť a neskôr v hre taktiež používať.

Lego Marvel Super Heroes 2 vychádza už 17. novembra pre PC, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch, pričom hra rozhodne nesklame. Ak máte z Lego sveta nahratých mnoho hier, možno z nej na zadok nepadnete, no fanúšikov si získa. A snáď sa autori budú držať dobrých zvykov a prinesú nám aj demo, aby si pred vydaním každý mohol vyskúšať to, čo sme si na Gamescome za zavretými dverami zahrali my.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Switch

Vývoj: Warners Bros. / TT Games
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 14. november 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18442)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk