Aké je Destiny 2 na PC?

PC verzia Destiny 2 dostala betu a hráči si tak môžu vyskúšať ako sa titul hrá, ak sa im teda rozbehol.

pridal saver 30.8.2017 o 15:45 pod hry
Aké je Destiny 2 na PC?

HRY > NOVINKY >

PC verzia Destiny 2 dostala betu a hráči si tak môžu vyskúšať ako sa titul hrá, ak sa im teda rozbehol. Osobne som tiež mal problém spustiť ju, a ako som hľadal, zistil som, že hráči sa do hry nevedia dostať pre rozmanité problémy s kódovými označeniami ako Chive, Olive, Moose, Weasel, Termite a veľa ďalších. Hra je totiž veľmi háklivá na rôzne programy bežiace v pozadí, overlaye ako fraps, afterburner. Je toho veľa. Pritom hra vám nepovie čo jej vadí, jednoducho vypíše nejakú hlášku a hľadajte si sami. Ja som napríklad musel vypnuť monitorovanie záťaže internetu. Možno si hra myslela, že je to cheatovací nástroj.

Čo sa týka samotnej hry, od nej čakajte niečo ako Division v sci-fi a viac arkádovom Borderlands / Halo poňatí. Teda ide o čisto online hru s príbehovými misiami ale aj multiplayerom a kooperáciou. Na rozdiel od Division kde je jedno veľké prostredie, tu je ich viac, niektoré väčšie, niektoré menšie, plus kampaň má svoje vlastné koridorové prostredia. Nečakajte však takú RPG hĺbku ako Division, tu je to jednoduchšie, zamerané len na postupné možnosti vylepšovania vami vybranej postavy.

Štýl hry už poznáme z jednotky, ten sa výraznejšie nemenil, čo mohlo hru zmeniť je príbehová kampaň. Beta ukázala jej začiatok, ale niekde zabudla príbeh. Síce animácie boli pekné a ukázali ako je posledné mesto na Zemi pod útokom, ale to je všetko. Chýbalo tam niečo čo by kampaň robilo príbehovou. Ak budú takto rozprávať príbeh aj v kompletnej hre, veľmi sa od prvého Destiny neposunú vpred. Síce sú tam kvalitne spracované prostredia a neustála arkádová akciu, ale  to je všetko.

V každom prípade, ak sa vám páči akcia v Borderlands štýle, Vybehovanie čísieliek pri každom zásahu nepriateľa, akcia bez nutnosti rozmýšľania a taktiky, môže vám to pekne sadnúť. Jediné čo je potrebné spraviť, je vybrať si jednu alebo druhú zbraň na daný typ nepriateľa, aby ste sa ho čo najrýchlejšie zbavili.

Kooperácia na predstavenej Strike misii je veľmi podobná kampani, len hráte s ďalšími hráčmi. Tiež sa dostanete do rozsiahlejšieho koridorového prostredia, v ktorom musíte postupovať vpred a splniť malú zadanú úlohu. Oproti tomu štandardné multiplayerové mody sú už na klasických malých mapách, kde si zabojujú 4vs4 hráči.

   

Čo sa však hre ťažko dá vytknúť je kvalita grafiky. Tam sa hlavne v kampani Bungie pohralo, nešetrilo na kvalitných textúrach, efektoch, nasvietení a celé to pôsobí veľmi pekne. Aj keď prostredia sú až príliš statické, ale je to zrejme cena za rýchlosť grafiky, kde na ultra to stíha v 1080p aj GTX970 medzi 30 a 60 fps.  Samotné multiplayerové mapy už nemajú toľko detailov, toľko efektov, sú jednoduchšie a vyzerajú viac obyčajne. Bungie sa v hre posnažili aj s množstvami nastavení vizuálu, ak by ste mali pomalú grafiku a poteší aj zapracovaný HDR modm ak máte monitor alebo TV s HDR podporou.

Destiny 2 podľa bety určite nevyzerá zle, a do finálnej hry dáva prísľubu dostatku rozmanitosti v každej oblasti, ale otázne bude ako vám sadne táto hrateľnosť a či vás hra niečím chytí. Ja som sa osobne tešil hlavne na kampaň, kde z toho Bungie mohli spraviť niečo zaujímavé ako bolo Halo, ale Beta ma nepresvedčila. Uvidíme čo prinesie plná hra a či sa to ďalej náhodou nerozbehne. V každom prípade, úloha číslo jedna pre Bungie ostáva odstrániť kopu chýb pri spúšťaní hry.





Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?
Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?
Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?
Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?
Aké je Destiny 2 na PC?
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bungie / Activision
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. september 2017
 24.10. 2017 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk