God of War ukazuje ďalšie artworky, informuje o mágii, tajných questoch a runách

Režisér hry Cory Barlog s nami zdieľa niekoľko ďalších informácií, ktoré sa týkajú mágie, jazyka v hre, nórskych bohov a ďalšieho.

pridal Gam_er 4.9.2017 o 19:26 pod hry
God of War ukazuje ďalšie artworky, informuje o mágii, tajných questoch a runách

HRY > NOVINKY >

Nové informácie na prichádzajúci God of War boli zverejnené v podcaste, ktorý je súčasťou oficiálnej stránky hry a pochádzajú priamo od Coryho Barloga, teda režiséra pripravovanej novinky. 

Dozvedeli sme sa, že základným jazykom v hre bude starý Futhark. Ide o starú angličtinu, ktorá bola prvýkrát zapísaná v runickej podobe. Každá ríša bude mať však svoj vlastný jazyk a niektorý z nich sa bude možné aj naučiť. Prekladanie niektorých nápisov totiž môže otvoriť časti hry alebo odhaliť skryté questy. 

Hra obsahuje mágiu, ktorá zahŕňa hovorené zaklínadlá, slová a runy. Zemská mágia zahŕňa dotyk zeme a Kratos bude môcť otvoriť magický predmet. Ten umožní Atreovi spomenúť si na príbehy, ktoré mu rozprávala jeho matka. Runy spájajú znaky s magickou energiou sveta a používajú sa na napĺňanie energiou prostredníctvom tetovaní (podobných tým, ktoré sa nachádzajú na Atreovych ramenách). Kratos a Atreus budú môcť prekladať nektoré nápisy a hádanky, ktoré sa týkajú mágie. 

Nórski bohovia sú predstavovaní v porovnaní s gréckymi bohmi inak. Grécki bohovia sú trochu ako politici, manipulujú ľudí z výšin tak, aby dosiahli svoje, zatiaľ čo nórski bohovia sú viac pri zemi. Sú tu 3 druhy nórskych bohov: Æsir, Vanir a Obor. Æsir žije každú chvíľu naplno, je vždy pripravený bojovať a baviť sa opíjaním. Vaniry žijú v harmónii s prírodou, udržujú rovnováhu a pôsobia ako majitelia mágie. Obri sú tí, ktorí vytvárajú úžasné veci, ale väčšinou upadajú do konfliktu medzi Æsirov a Vanirov. 

Okrem nových informácií môžeme vidieť ďalšie artworky, tentoraz zamerané na podzemné plochy. God of War vyjde začiatkom budúceho roka exkluzívne na PS4, s vylepšeniami na PS4 Pro. 





God of War ukazuje ďalšie artworky, informuje o mágii, tajných questoch a runách  God of War ukazuje ďalšie artworky, informuje o mágii, tajných questoch a runách
Páči sa mi! (+4)

Zaradené pod: santa monica studio, sony, ps4






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk