Anonymný zdroj priniesol detaily k príbehu Not A Hero DLC do Resident Evil 7, mal by odkazovať na Resident Evil 8

V rozšírení sa pozrieme na to, ako bude Chris Redfield loviť Lucasa Bakera. O jeho postave by sme sa mali tiež dozvedieť oveľa viac, pričom koniec DLC by mal odkazovať na ďalší diel série, pravdepodobne ôsmi.

pridal Gam_er 16.9.2017 o 18:33 pod hry
Anonymný zdroj priniesol detaily k príbehu Not A Hero DLC do Resident Evil 7, mal by odkazovať na Resident Evil 8

HRY > NOVINKY >

Resident Evil 7 je jednou z najlepších hier roka. Herný zážitok chceli rozšíriť ešte pripravované DLC. Posledné z nich je Not A Hero, ktoré prinesie späť hrdinu Chrisa Redfielda. Pôvodne malo vyjsť ešte v jari, no neskôr sme sa dočkali odloženia na december. Dnes vyšiel na svetlo sveta anonymný zdroj, ktorý tvrdí, že pozná všetky detaily k príbehu.

Nasledujúce riadky by mohli obsahovať možné príbehové spoilery.

Not A Hero DLC prinesie späť ako hrateľnú postavu Chrisa Redfielda, za ktorého sme si mohli zahrať naposledy v Resident Evil 6 a Revelations. Rozšírenie sa bude odohrávať po hrozivých udalostiach pôvodnej hry a Chris bude skúmať desivé prostredie pod domom rodiny Bakerových. Vývojári v Not a Hero sľubujú strašidelné stretnutia, nové hádanky a nepriateľov. Už vieme, že Chris bude loviť Lucasa Bakera, ktorý na Ethana nastavil množstvo pascí a je stále nažive. 

Anonymný príspevok hovorí nasledovné:

„Not a Hero začne okamžite po skončení RE 7. Prvá scéna bude v pohľade z prvej osoby a hráč v nej preberie kontrolu nad Redfieldom. V tejto scéne budeme mať tiež možnosť vidieť celé telo vrátane tváre Ethana Wintersa. Po jeho záchrane dorazí do sídla rodiny Bakerových Chris Redfield so skupinou vojakov Umbrelly, kde im pri vstupe povie aby sa rozdelili a pozreli sa po Lucasovi Bakerovi.

Ten si na vás prichystá rôzne hry. Po prejdení každej získate časť dôkazov, ktoré vás budú viesť k jeho nájdeniu a tiež informujú o tom, pre koho Lucas pracoval a z akého dôvodu. Celkovo sa dozvieme viac o jeho postave. Postupné odhaľovanie informácií tiež prezradí, prečo bola rodina Bakerových vašim cieľom. Viac sa dozvieme tiež o Jackovi Bakerovi. Bude tu tiež dôvod toho, prečo premiestnil svoju rodinu na miesto uprostred ničoho.

Príspevok tiež naznačuje nového nepriateľa, ktorý by sa podľa neho mal volať White Molded. Mal by byť toxický a meniť na rôzne rôzne rozzúrené variácie. Rozšírenie End of Zoe bude okrem toho priamo prepojené na Not A Hero. Zrejme sa bude zaoberať voľbou, ktorá zachráni Zoe v RE7. Ak si totiž spomínate, v pôvodnej hre ste si mohli vybrať, že zachránite buď Zoe, alebo vašu diabolskú priateľku Miu. Anonymný príspevok hovorí o tom, že potom, čo pomohla Ethanovi, bude pomáhať aj Chrisovi, no chytí ju Lucas a pri jej záchrane sa premení, čo vyustí do boss súboja proti Zoe. 

Najzaujímavejším faktom je, že osud Lucasa Bakera sa údajne priamo spája s ďalšou hrou, pravdepodobne Resident Evil 8:

„Lucas Baker v tomto DLC nezomrie, no utrpí škody spôsobené mutáciou. Výsledkom konca Not A Hero bude ukážka toho, čo nás čaká v Resident Evil 8. V záverečnej sekvencii sa totiž objaví mnoho otáznikov.“

Všetky informácie treba brať s nadhľadom, pretože sa môžu, no nemusia potvrdiť. Pochádzajú od anonymného zdroja na sieti Reddit a normálne by sa neriešili, no zdajú sa dosť pravdepodobné. Samozrejme sa však môže jednať aj o úplné nezmysly, ktoré s finálnou podobou nebudú mať nič spoločné. Isté je, že sa všetko dozvieme už 12. decembra, kedy Not A Hero vychádza. V tom čase vyjde rovnako aj Gold edícia Resident Evil 7.  

Myslíte, že to môže byť reálne?





Páči sa mi! (+1)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19666)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk