Týždenník - Trhači rekordov

Uplynulý týždeň Playerunknowns Battlegrounds a aj Steam prekonali svoje rekordy, rovnako sa pridalo Apple, ktoré prekonalo rekord v cene mobilu.

pridal saver 17.9.2017 o 22:01 pod hry
Týždenník - Trhači rekordov

HRY > NOVINKY >

Apple mobily, Destiny II a Star Wars Battlefront II boli témami uplynulého týždňa. Špeciálne vás zaujali nové iPhone mobily od Apple, ktoré ukázalo iPhone 8 a iPhone 8 Plus verzie veľmi podobné sedmičkám, ale aj nový iPhone X, ktorý stojí 1200 eur a ponúkne displej takmer na celej ploche, ako aj infra kamery na snímanie tváre.  Po internete sa už šíria vtipy o tom, ako NSA už má odtlačky prstov a teraz sa teší, ako dostane aj tváre, alebo aj o tom, ako veľa času venovali animovaným emoji. Ale zaujímavejšia je cena, kde sa 1200 eur zdá príliš prehnané za bežný mobil. Na druhú stranu, každý má svoje priority.

 

Vidieť, že vás zaujíma aj FIFA 18, ktorá dostala tento týždeň demo a aj PC požiadavky a nakoniec aj soundtrack. PES 2018 nám k tomu ukázal zapracovanie Ansel funkcie na PC. Objavili sa aj informácie o tom, aký mohol byť Uncharted 4, ak by ho dokončila Amy Henning a aj to, že Forza Motorsport 7 bude mať 95GB pri vydaní. Zaujal vás aj Assassin's Creed Origins, ktorý predstavil nepriateľov v hre, bude to rád prastarých, tí budú ako predchodcovia Templárov.

   

Tento týždeň bol aj plný PUBG, kde s novým patchom pridal aj hmlu, nové mesto na mapu a aj novú zbraň, a hlavne prekonal rekord DOTA 2 v počte súčasne hrajúcich hráčov. Prekonal hranicu 1.3 milióna hráčov a zároveň pomohol Steamu prekonať rekord 15 miliónov súčasne prihlásených používateľov.  Niet divu, že ho chce každý kopírovať a najnovšie sa k tomuto trendu pridal aj Epic s Fortnite, úplne inak orientovaným titulom, ktorý dostal Battle Royale mód presne v štýle Battlegroundsu. 

     

Pridali sme aj pokračovanie problémov pri vývoji Mass Effect Andromeda, Veľkú prezentáciu mal tento týždeň Switch, ktorý okrem Mario a už známych titulov ohlásil aj príchod Dooma a Wolfensteina II na túto handheld/konzolu. Po Skyrime je to ďalší veľký krok k prilákaniu náročnejších hráčov. Bethesda tu Nintendu veľmi pomáha. S tým ako predaje stúpajú sa postupne pridávajú aj ďalšie firmy.

Ak hrávate beta verzie hier, v plnom prúde je beta Total War Arena stratégie a na 29. septembra bola ohlásená beta Call of Duty WWII pre PC. Budete si tak môcť vyskúšať multiplayer nového COD, ale zrejme už viete, že je to bude rýchle a akčné ako predchádzajúce futuristické časti. 

Z hardvéru sme tu mali porovnanie Vega 64 výkonu od Digital Foundry a Microsoft poohlasoval rôzne novinky v Xbox One systéme, kde príde možnosť delenia hier na časti, pričom nie všetky časti budú musieť byť stiahnuté pre chod hry. Teda nemusíte si sťahovať 4K textúry, iné jazyky, alebo si vyberiete, či  len singleplayer, alebo multiplayer, záleží však ako to autori do danej hry zapracujú a čo ponúknu. K tomu prídu vylepšenia aj do malých hier, kde UWP tituly budú môcť využiť prakticky celý výkon konzoly. Každý tak môže dostať na konzolu aj náročnú hru.

Pri hardvéri sme sa pozreli na lacné herné zostavy do 500 eur, tam už dostanete celkom výkonný hardvér s i3 a GTX1050ti, kde vám bez problémov pôjdu všetky hry, síce nie všetky na maxime, ale slušne sa zahráte. 

Pokračovali sme v našich dojmoch z hier z Gamescomu a teraz sme sa zhrnuli Star Wars Battlefront IIspísali sme aj RPG titul Elex, pozreli sme sa na Railway Empire, ale aj Crackdown 3, Battle Chasers Nightwar, alebo Dragon Ball FighterZ  a nakoniec aj Dungeons 3. V recenziách sme sa pozreli hlavne na Destiny 2, ktorému síce chýba väčší skok oproti jednotke, ale ak máte radi arkádové vystrieľavanie nepriateľov, určite sa vám bude páčiť. Nechýbalo ani nové číslo magazínu, teraz už číslo 95

SECTORMAAGAZIN95.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk