Left Alive ponúka detaily k príbehu, ktorý bude umiestnený medzi Front Mission 5 a Front Mission Evolved

Wanzeri, známi mechovia z Front Mission vystupujú v úlohe nepriateľov a bude ich možné kradnúť. Hráči budú môcť tiež craftovať rôzne herné položky z materiálov, ktoré nájdu na bojiskách.

pridal Gam_er 21.9.2017 o 19:54 pod hry
Left Alive ponúka detaily k príbehu, ktorý bude umiestnený medzi Front Mission 5 a Front Mission Evolved

HRY > NOVINKY >

Left Alive dostáva prvý trailer, ktorý zobrazuje okrem iného tiež niekoľko sľubne vyzerajúcich krátkych gameplay scén. Okrem toho sa dozvedáme aj nové informácie k príbehu, ktoré odhaľuje najnovšie vydanie časopisu Weekly Famitsu. 

Left Alive v prvom rade nie je duchovným nástupcom Front Mission, ako sme si mysleli predtým. Napriek tomu sa však hra odohráva v tom istom svete a dej je chronologicky umiestnený medzi Front Mission 5 a Front Mission Evolved, počas roka 2127. Wanzeri, známi mechovia z Front Mission vystupujú v úlohe nepriateľov a bude ich možné kradnúť. Hráči budú môcť tiež craftovať rôzne herné položky z materiálov, ktoré nájdu na bojiskách. Princíp craftingu by mal byť rovnaký ako vo väčšine survival hier. 

Okrem toho bude možné tiež vytvárať rôzne pasce, ktoré následne nastražíte na nepriateľov. Hra ponúkne troch protagonistov, ktorí sa prepoja počas vojnového incidentu v ruskom meste. Hráči sa medzi trojicou týchto postáv budú prepínať v priebehu hry, čo pravdepodobne prinesie iný pohľad na rovnakú udalosť. Zatiaľ to znie tak, že prepínanie postáv nebude ľubovoľné ako v GTA V a je pravdepodobne predurčené hrou. 

Left Alive bude zamerané hlavne na offline hranie, no vývojári nepopierajú, že by hra mohla obsahovať niekoľko online prvkov, ktoré však zatiaľ konkrétne nešpecifikovali. Potvrdili však fixný koniec. Napriek tomu tu ale budú prvky znovuhrateľnosti, pretože akcie hráčov môžu ovplyvniť, či bude určitá postava šťastná alebo nie, prípadne či bude odhalené nejaké tajomstvo alebo zostane skryté. Niektoré NPC postavy, ktoré potrebujú pomoc je možné zachrániť alebo prenechať ich osudu. 

Left Alive vyjde budúci rok na PC a PS4. Autori sľubujú, že čoskoro prinesú ďalšie detaily. 





Left Alive ponúka detaily k príbehu, ktorý bude umiestnený medzi Front Mission 5 a Front Mission Evolved  Left Alive ponúka detaily k príbehu, ktorý bude umiestnený medzi Front Mission 5 a Front Mission Evolved
Left Alive ponúka detaily k príbehu, ktorý bude umiestnený medzi Front Mission 5 a Front Mission Evolved  Left Alive ponúka detaily k príbehu, ktorý bude umiestnený medzi Front Mission 5 a Front Mission Evolved
Páči sa mi! (+3)

Zaradené pod: square enix






PC
PS4

Vývoj: Square Enix / Square Enix
Štýl: Akcia / Survival
Dátum vydania: 5. marec 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk