Týždenník - Návrat na divoký západ

Uplynulý týždeň nás potešila pekná nádielka hier a aj trailer na Red Dead Redemption 2.

pridal saver 1.10.2017 o 22:10 pod hry
Týždenník - Návrat na divoký západ

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň nás potešila pekná nádielka hier a aj trailer na Red Dead Redemption 2. Ten nám ukázal hlavnú postavu hry a jej gang, s ktorým sa budeme premávať po divokom západe. Podľa leakov to bude prequel a budeme budovať gang, v ktorom začínal aj John Marston, po dokončení hry by sme mali prebrať hru za neho.

   

Popritom sa na PC objavila beta Call of Duty WW2, ktorá ponúka rýchly, priam arkádový multiplayer v druhej svetovej vojne, čo je zvláštny mix. Call of Duty fanúšikovia sa tam možno nájdu, ale ostatných, ktorí chceli reálnejší a viac taktický multiplayer, to sklame. Uvidíme, čo ponúkne kampaň, možno bude zaujímavejšia. V každom prípade, ak by vás nechytilo Call of Duty, môže vás zaujať Hell let Loose, simulačne ladené boje v druhej svetovej vojne so 100 hráčmi.

     

Keď sme pri 100 hráčoch, uplynulý týždeň vyšiel aj Fortnite Battle Royale, ktorý je casual free 2 play verziou Playerunknowns Battlegrounds. Je zábavný a jednoduchý, ale uvidíme, či si udrží hráčov. PUBG je medzitým už rozbehnutý a to až tak, že Bluehole vývojárom vytvoril samostatnú firmu PUGB Corp. v US a pridá aj pobočky v Európe a Japonsku. Chcú s hrou mieriť na eSports, kde na Gamescome ukázali, že to môže fungovať. Nakoniec, keď sme pri Battle Royale hrách, porozprávali sme sa s autormi H1Z1.

Popritom všetkom nám minulý týždeň vyšla nová FIFA 18, ktorá pokračuje v príbehovom móde a monotónnej AI. Pridal sa aj Cuphead, parádne kreslená arkádovka, ktoré je označovaná ako Disney verzia Dark Souls, ale napriek tomu stále zábavná. Pre majiteľov Ultimate edície vyšla aj Forza Motorsport 7 (pre ostatných príde v utorok), ktorá v hodnoteniach zamierila vysoko a optimalizácia rovnako nie je zlá, kde benchmarky ukázali pekný výkon, ale aj veľký boost pre AMD Vega karty, zatiaľ je otázne prečo presne. Od Microsoftu to doplnila aj expanzia Halo Wars 2: Awakening the Nightmare, ktorá rozšírila Halo Wars 2 o nový príbeh a aj o obranný kooperačný mód.

Z hier, ktoré nám ešte len prichádzajú, EA ukázalo mapu prostredia Need for Speed Payback, naplánovalo Star Wars BattleFront II beta test a pridalo aj PC požiadavky. Ak by ste o ňom ešte dostatočne veľa nevedeli, DICE pridalo aj kompletný prehľad jej obsahu doplnený parádnym trailerom.

 

Intel nám predstavil procesory 8. generácie, a aj keď ešte nie oficiálne, ale už tu máme prvé benchmarky v hrách. Z hardvéru sa nám znovu ozvalo Atari, ktoré priblížilo svoj Ataribox, ktorý vyzerá ako Steambox v inom obale a zrejme s menej výkonným hardvérom. 

K tomu sa objavilo jedno prekvapenie zo stránky hardvéru a to HDMI kábel s automatickým antialiasingom. Je to vec, ktorá prišla o generáciu neskôr, ale predsa. Prekvapivo kvalitne dokáže spracovať a vyhladiť obraz a bez lagu. Jediná škoda, že stojí 120 dolárov, keby to bolo do 20 dolárov, možno by sa oplatilo aj skúsiť.

Z hardvéru sme priniesli testy na headset HyperX Cloud Alpha a aj myš Xtrfy M2, z recenzií sme sa pozreli na nové NHL 18, na 3DS sme sa zažrali do Metroid: Samus Returns, pridali sme aj recenziu na  Micro Machines: World Series a aj zaujímavý titul Distrust. Z veľkých titulov sme tu mali jedinečný Divinity Original Sin II a aj recenzie na obe nové racingovky Project CARS 2 a Forza Motorsport 7, obe kvalitné, ale Forza je obsahom bohatšia a výsledne lepšia. Zo slovenských titulov, ktoré by ste nemali obísť, sme sa pozreli na steampunkový titul Vaporum.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk