Týždenník - Star Wars sa rozbieha

Tento týždeň sa niesol beta testom Star Wars Battlefront II, ktorý stále prebieha a po ktorom nám zajtra príde trailer na Star Wars: The Last Jedi.

pridal saver 8.10.2017 o 20:59 pod hry
Týždenník -  Star Wars sa rozbieha

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol beta testom Star Wars Battlefront II, ktorý stále prebieha a po ktorom nám zajtra príde trailer na Star Wars :The Last Jedi. Samotná beta Battlefrontu vyzerala veľmi dobre, ukázala, že môžeme čakať množstvom obsahu, kvalitný vizuál, kvalitnú hrateľnosť a hlavne atmosferický Star Wars zážitok.

K tomu sa rozbehla Bethesda s kampaňou na Wolfensteina II, ktorá v Amerike naberá kontroverzné rozmery, keďže marketingom sa dotýkajú ako Trumpa, tak nacistov v Amerike, čo je tam po nedávnych konfliktoch horúca téma. Bethesda hovorí, že preto hru nebude meniť a ani marketing. Téma hry bola postavená pred 20-rokmi a teraz do hry pridali aj Ameriku, ktorá bude základom k očisteniu sveta od nacistov.

Novinky nám znovu priniesol aj Assassin's Creed, ktorý ukázal niekoľko trailerov, pridal aj prekvapivo nízke požiadavky, pridali aj drobnosť a to, že budete môcť pohladiť mačky. Spomenuli, že lokality sú prepracované veľmi presne, špeciálne pyramídy a nechýbali ani 4k zábery, k tomu Microsoft ohlásil bundle s Xbox One S konzolou a nakoniec to Ubisoft uzavrel ukážkou stealth gameplayu. 

 

Z ostatných hier požiadavky dostal aj The Evil Within 2, svoje trate a vozidlá predstavilo Gran Turismo Sport, Nie veĺkým prekvapením bolo potvrdenie Nioh aj pre PC, keďže sa o tejto verzii rozprávalo už pred vydaním hry a keď sme pri PC verziách, autori Fallout: New Vegas po rokoch priznali, že keby hru nemuseli orezávať na konzoly, bola by úplne iná. 

Z hardvéru sme tu mali tento týždeň peknú nádielku. Google ohlásilo Pixel 2 mobily s OLED displejmi a vysokou cenou, Intel vyspustil testy svojej 8. série procesorov, ktoré znovu idú veľmi dobre a i7 8700k je parádny, ale budgetové zostavy veľmi dobre potiahne aj i5 8500, tento si ešte rozpíšeme. 

Microsoft k tomu začal posledné kolo marketingu Xbox One X, kde priblíźil dizajn a kontepty Xbox One X konzoly, redaktorov nechal konzolu dokonca zložiť. K tomu uplynulý týždeň bol k vydaniu Forza Motorsport 7 predstavený aj špeciálny limitovaný Elite gamepad s pekne vysokou cenou. V PC sfére sa pre zmenu Microsoft pripravuje na vydanie Mixed Reality headsetov, ktoré budú spolupracovať ako s aplikáciami, tak aj hrami.

Popritom sa zmeny diali aj v Sony, kde herná divízia dostala nového šéfa, ktorý bol bývalým vedúcim PSN. Pred jesennou sezónou predstavili aj aktualizovanú verizu PS VR, ktorá samotný hardvér nemení, ale pridáva niekoľko vylepšení.

Z recenzií sme si pridali videorecenziu na FIFA18, ako aj na Project CARS 2 . Z článkov sme rozpracovali herné inšpirácie podľa Philipa K Dicka pridali sme aj interview s Masayuki Uemurom, tvocom NES konzoly a aj interview s Wargamingom.

Z recenzií sme sa pozreli na parádnu arkádovku Cuphead,  k športom sme si doplnili PES 2018 , pokračovanie Total War série v podtitule Warhammer II, pridali sme aj recenziu na expanziu Halo Wars 2. Z menších titulov sme zrecenzovali Samurai Riot a v preview sme si rozpísali titul Biomutant. Nakoniec, ak by ste chceli retro konzolu, teraz sme otestovali Nintendo Classic Mini SNES.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk