EA reaguje na kritiku mikrotransakcií Star Wars Battlefront II, DICE hovorí o skvelej podpore, ktorú na oplátku chcú ponúknuť

EA chápe obavy hráčov z prístupu pay to win, no tvrdí, že robia všetko preto, aby systém vybalansovali.

pridal Gam_er 21.10.2017 o 14:57 pod hry
EA reaguje na kritiku mikrotransakcií Star Wars Battlefront II, DICE hovorí o skvelej podpore, ktorú na oplátku chcú ponúknuť

HRY > NOVINKY >

Star Wars Battlefront II je jedným z najočakávanejších titulov roka, ktorý sa snaží priviesť hráčov späť do galaxie, zatiaľčo sľubuje niekoľko generácií Star Wars obalených do jednej hry, množstvo obsahu a vylepšení oproti prvému dielu. Hráči sa však začali sťažovať na mikrotransakcie, čo viedlo EA k tomu, aby vysvetľovalo. Už v beta verzii sa totiž zdalo, že mikrotransakcie a loot boxy znamenajú štruktúru pay to win, teda ak chcete mať rôzne výhody, ktoré vám prinesú výhru musíte platiť. Táto štruktúra značne znevýhodňuje hráčov, ktorí si všetky veci odomykajú iba hraním, nie nákupmi. 

Umelecký riaditeľ spoločnosti EA Motive, Chris Matthews vysvetlil, že ich obava v súvislosti s používaním loot boxov v Battlefront II je pochopiteľná, vzhľadom na spätnú väzbu od hráčov. Napriek tomu však adresoval pozitívne slová k DICE, ktoré podľa neho dbalo na to, aby sa uistili, že Star Cards a spôsob akým fungujú, vám v boji dodáva len viac možností. Nepoužil síce slovo výhody, ale možnosti, no zároveň dodal, že termínom ako pay to win či podobným sa vyhnú len ťažko. Vývojári však podľa Matthewsa robia všetko preto, aby systém vybalansovali. DICE okrem toho tiež od začiatku tvrdí, že chce hre ponúknuť skvelú podporu, ktorú hráči ocenia.

Scenárista Mitch Dyer z EA Motive tiež tvrdí, že DICE sa stará o spätnú väzbu od hráčov a práve beta testovanie je na to, aby sa zistilo, čo hráčom vadí a čo by si želali. Dodáva, že na to samozrejme dbajú, výsledkom čoho je napríklad pridanie príbehovej kampane pre jedného hráča, gaučová kooperácia či ďalšie súčasti, ktoré si hráči želali. 

Star Wars Battlefront II vychádza na PC, PS4 a Xbox One 17. novembra. Ako hru zatiaľ hodnotíte? 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18410)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk