Týždenník - Jesenná sezóna v plnom prúde

Najväčšie jesenné tituly už poväčšinou povychádzali a rovnako aj nová Xbox One X konzola a vianočná ponuka sa už kryštalizuje.

pridal saver 12.11.2017 o 21:18 pod hry
Týždenník - Jesenná sezóna v plnom prúde

HRY > NOVINKY >

Najväčšie jesenné tituly už poväčšinou povychádzali a rovnako aj nová Xbox One X konzola a vianočná ponuka sa už kryštalizuje. Po Super Mariovi, Assassinovi a Wolfensteinovi je vonku už aj Call of Duty WWII a čaká sa už len na Star Wars Battlefront II. Zatiaľ ponuku môžeme zhodnotiť ako kvalitnú, ale aj kontroverznú, keďže do hier hromadne pribúdajú lootboxy a mikrotransakcie. 

  

Cez týždeň vyšiel Xbox One X, ktorý na hrách ukazuje svoju silu a aj veľký záujem hráčov, keďže sa veľmi rýchlo vypredáva. Napríklad Gamestop vypredal takmer celú úvodnú várku hneď v prvý deň. My sme si už spísali recenziu a v zásade spĺňa presne to, čo sľuboval a možno jediným mínusom sú len verzie s 1TB diskom, externý disk tak bude vhodným doplnkom. Hry totiž už s vylepšeniami a 4K textúrami dosahujú aj 100GB a niektoré vyzerajú skutočne parádne. 

  

Zo zaujímavých noviniek Ubisoft rozdáva Watch Dogs 1 na PC zadarmo, PUBG pripravuje svoju púštnu mapu, ktorá vyjde pri vydaní hry na PC, World of Tanks dostáva grafický upgrade na PC s množstvom nových funkcií. Keď sme pri grafike, GTA V dostáva zaujímavý mix modov, ktoré prinášajú parádny vizuál.

EA bolo tento týždeň aktívne a ohlásilo kúpu Respawnu, tvorcov Titanfall serie, čo sa viac menej aj čakalo (teraz ešte čakáme, kedy Activision kúpi Bungie), popritom EA ohlásilo plány na ukončenie každoročného vydávania športových sérií a namiesto toho by chcelo spraviť platenú službu. Keď sme pri EA, recenzie dostal nový Need for Speed, ktorý nie je zlý, ale ani výrazný, končí skôr v priemere. A keď sme pri vydavateľoch, Take Two ohlásilo, že každá ďalšia hra bude obsahovať mikrotransakcie.

  

V hardvéri sme sa pozreli na zostavy s novým Intel procesorm kde výkon tentoraz ide výrazne hore hlavne pri i5 sérii. Pridali sme si článok o tom, ako nastaviť HDR na TV a zhrnuli sme si aj ponuku 4K TV pre Xbox One X alebo PS4 Pro konzol. Keď sme pri grafike, Nvidia vydáva limitované Titan X karty s témou Star Warsu a to aj zelenú aj červenú.

My sme cez týždeň spravili videorecenziu na Assassina, updatovali sme si aj históriu Assassin's Creed hier. V textovej forme sme zhrnuli nový Call of Duty: WWII, ktoré sa vrátilo do druhej svetovej vojny, ako aj  South Park: The Fractured But Whole, pridali sme nového Laytona, Escapists 2, Offensive Combat a Beat The Game a z dojmov sme sa pozreli na Insidia titul. Pridali sme si aj detailnejší pohľad na Switch verziu Dooma aj s našim porovnaním s Xbox One verziou.

  





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19587)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk