A Hat in Time titul príde na konzoly 6. decembra

Očarujúce dobrodružstvo v A Hat in Time prináša späť ducha milovaných hier ako sú Super Mario 64, Banjo-Kazooie a Psychonauts.

pridal Gam_er 29.11.2017 o 11:17 pod hry
A Hat in Time titul príde na konzoly 6. decembra

HRY > NOVINKY >

Digitálny predajca hier, kníh, softvéru a mnoho ďalšieho, Humble Bundle, Inc, dnes oznámil, že sa konzoly svojej verzie akčnej 3D plošinovky A Hat in Time dočkajú už v decembri, teda práve včas na prázdninovú sezónu. Hra u nás vychádza na PS4 a Xbox One 6. decembra, pričom je zatiaľ k dispozícii na PC a Mac. 

Hat in Time však na PC zažíva úspech a do popredia ho katapultovalo takmer tritisíc pozitívnych recenzií od fanúšikov na Steame. Vývojári z Gears for Breakfast tvrdia, že ich hra je skutočnou poctou klasickým plošinovkám a láskavým listom k Nintendo GameCube. Toto očarujúce dobrodružstvo totiž prináša späť ducha milovaných hier ako sú Super Mario 64, Banjo-Kazooie a Psychonauts. Hra je tiež na najlepšej ceste, aby sa stala najúspešnejším Kickstarter projektom, ktorému sa podarilo v kampani získať viac ako tisícnásobok toho, čo vývojári požadovali. 

 

Hlavnou hrdinkou je Hat Kid, malé dievčatko cestujúce vesmírom s veľkým srdcom a klobúkom. Cestuje preto, aby ochránila svoje svety pred diabolskou Mustache Girl. Hráči s Hat Kid preskúmajú 5 obrovských otvorených svetov, budú prekonávať nepriateľov, odomykať nové klobúky a schopnosti. Do hry sú plánované tiež 2 DLC, ktoré síce v čase klasických plošinoviek, na ktoré chce A Hat in Time nadviazať neexistovali, ale do hry nám aktuálne prinesú ďalšie dva svety a ponuka sa tak zastaví na čísle sedem. K dispozícii budú tiež rôzne zbrane, vylepšenia, široké možnosti prieskumu, chytľavá hudba od autora Banjo-Kazooie a podobne. 

Ak sa neviete dočkať, A Hat in Time je aktuálne k dispozícii na PC a Mac. Nájdete ho v Humble Bundle store na Steam za cenu 27,99€ v klasickej a 33,42€ v deluxe edícii, aktuálne s 12% zľavou. Tá obsahuje soundtrack, ktorý si viete zakúpiť aj samostatne a dvojicu DLC. 





A Hat in Time titul príde na konzoly 6. decembra  A Hat in Time titul príde na konzoly 6. decembra  A Hat in Time titul príde na konzoly 6. decembra
Páči sa mi!






A Hat in Time titul príde na konzoly 6. decembra
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Humble Bundle / Humble Bundle
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 17. október 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk