Týždenník - Zima začína

Uplynulý týždeň už sezóna vydávania hier prakticky skončila a začala sezóna vyhodnocovania uplynulého roka.

pridal saver 3.12.2017 o 21:05 pod hry
Týždenník - Zima začína

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň už sezóna vydávania hier prakticky skončila a začala sezóna vyhodnocovania uplynulého roka. Náležite tomu sa otvárajú rôzne hlasovania o hru roka a napríklad Google vyhodnotili najpopulárnejšie hry na Google Play  ale prichádza hlavne Game Awards, kde okrem vyhodnotenia hier roka uvidíme veľa ohlásení nových hier. Bude to už 7. decembra.

 

Spolu s tým sme už začali so súhrnom článkov, kde si už môžete vyberať veci pod vianočný stromček a zatiaľ sme sa pozreli na notebooky, na monitory, prešli sme si ponuku poskladaných desktop PC, už sme mali aj prehľad 4K TV a pridali sme sa na PC za 500 eur, a PC s novými Intel procesormi . Postupne sa ešte pozrieme na ďalšie témy a pridáme aj článok s tipmi na darčeky.

A pozrime sa aj na mikrotransakcie hlavne okolo Star Wars Battlefront II, okolo ktorého je stále veľa povyku. Najnovšie Lucasarts potvrdil, že Battlefront II sledoval, ale ako hovorí, nikdy neviete ako dané veci vypália. Napriek problémom s mikrotransakciami tvrdia autori hry, že je to najlepší titul aký doteraz vyrobili.  K téme sa vyjadril aj šéf Take Two, ktorý hovorí, že konkrétne lootboxy nie sú vôbec zlé, ak ponúkajú dostatok obsahu.  Popritom sa objavila aj spoveď mladého 19-ročného gamblera, ktorý na mikrotransakcie minul 10 tisíc dolárov.

 

Ale toto všetko sú len drobné oproti Star Citizen, ktorý od hráčov vyberá milióny dolárov denne a to ešte ani nevyšiel. Sú to samozrejme peniaze na vývoj, v sumách sa hra pohybuje oproti iným titulom úplne v inej galaxii. Doteraz vyzbierala 171 miliónov dolárov.

 

Cez týždeň sa nám ukázali aj trailery na PUBG, konkrétne mobilné verzie,  pričom nová mapa bude pre PUBG predstavená na spomínanom Game Awards, a popritom príde aj na testovacie servery.  K tomu to, že Battle Royale hry stále idú a ukazuje to aj nový mobilný battle royale titul Exile od 505 Games.  Ozval sa aj DayZ, ktorý založil predchodcu Battle Royale modu a to multiplayerový survival štýl, ktorý už vraj definitívne v roku 2018 vyjde a príde aj na  Xbox One.  Nakoniec o sebe dali vedieť aj autori Fortnite,  ktorý sa idú súdiť s mladým 14-ročným youtuberom. Z iného súdka bola ohlásená expanzia pre Civilization VI s názvom Rise and Fall

Z hardvéru bolo finalizované HDMI 2.1, ktoré môže priniesť vylepšenia do nových TV a tým pádom aj do konzolového sveta. TV totiž už nebudú musieť byť obmedzené na 60 fps a dostanú aj obdobu G-sync a Freesync.

Z recenzii sme si pridali Mummy Demastered,  priblížili sme si Mexico DLC pre American Truck Simulator, ako aj Lego Marvel Super Heroes 2, a aj tanečné Just Dance 2018kockove Unbox a nakoniec aj slovenské Ghostory, Dojmy sme si zhrnuli so Sunless Skies a doplnili sme to aj testom iPhone X, kvalitného, ale na svoju ponuku príliš drahého mobilu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19836)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk