Týždenník - The Game Awards týždeň

Uplynulý týždeň sa niesol ako The Game Awards oceneniami, tak aj víkendovým PSX eventom. Prekvapením však bolo ohlásenie Titan V karty Nvidiou.

pridal saver 10.12.2017 o 21:02 pod hry
Týždenník - The Game Awards týždeň

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň sa niesol ako The Game Awards oceneniami, tak aj víkendovým PSX eventom. Prekvapením však bolo ohlásenie Titan V karty Nvidiou. Najviac vás aj tak ťahalo k World in Conflict titulu, ktorý zadarmo rozdáva Ubisoft. Na stiahnutie bude ešte do zajtra, kedy sa zmení ponuka na Assassin's Creed Black Flag. Z iných zaujímavostí YouTube predstavilo najsledovanejšie videá roka, kde môžeme zhodnotiť, že je to čoraz horšie. Radšej ako tie videá si dajme nové video z MechWarriora 5, ktorý bol práve ohlásený na december 2018.

The Game Awards podľa očakávaní vyhrala The Legend of Zelda, a ťažko niečo vytknúť aj ostatným výhercom, možno stratégiám, kde vyhral Mario + Rabbids, ale je to nakoniec stratégia. Síce iná, ale kvalitná. Zároveň sa zrodil nový hrdina ľudu Josef Fares, autor A Way Out, ktorý svojim vyjadrením spravil The Game Awards skutočne zaujímavým. Veselo nadával na vydavateľov, na Oscarov a vyzeral, akoby si niečo pred vystúpením dal. Tí, čo ho poznajú hovoria, že je takýto stále a EA si dalo aj do marketingových materiálov poznámku na jeho kontroverznosť.

The Game Awards je však hlavne o traileroch a ukázali sa tam tituly, ako napríklad Fade to Silence,  kooperačná záležitosť GTFO a ohlásený bol aj Soul Calibur VI, pokračovanie bojovkovej série, teraz vychádzajúce aj na PC. Sea of Thieves dostalo dátum, pre zmenu ukázal Fortnite nový mód 50v50 a svoj dátum vydania na PC ohlásil aj PUBG a to na 20. december, zároveň spustil púštnu mapu na test serveroch. A akoby battle royale módov nestačilo, tento mód dostane aj Dying Light a to budúci rok. Na The Game Awards bola predstavená aj kooperačná zombie hra World War Z podľa rovnomenného filmu. Zvláštny trailer na event priniesol aj Kojima a to na svoj Death Stranding a nechýbali ani autori Metra, ktorí novým trailerom bližšie predstavili Metro Exodus.

 

Zo zaujímavých noviniek týždňa The Division dostalo veľký 1.8 update, ktorý pridal všetkým hráčom novú  lokalitu a aj obranný herný mód. Rovnako aj Call of Duty WWII začalo zimnú sezónu updatom. Zaujímavým ohlásením bola aj novinka Portal Bridge Constructor, ktorý zmieša svet Portalu a stavbu mostov. Ohlásená bola Devil May Cry HD kolekcia a to aj pre PC a nakoniec EA ukázalo The Last Jedi season updaty a Battlefront II sa stal hneď zaujímavejším, okrem multiplayerových máp a updatov totiž dostane aj novú príbehovú kapitolu. Najnovšie sa k tomu EA vyjadrilo, že nie je isté, či sa mikrotransakcie vrátia do hry.

PSX event bol tento rok iný, viac zameraný na interview ako na štandardné predvádzačky. Veľké ohlásenia chýbali, ale potvrdené bolo aspoň vydanie remastru klasického Medievil titulu. Okrem toho však ukázali nové ukážky zo svojich prichádzajúcich hier a to hlavne zo Shadow of Colossus, bližšie sa predstavil Ghost o Tsushima a Spider-man. Predstavený bol aj remaster Papaton 2.

Medzitým Rockstar predstavil aj nový update pre GTA Online, ktorý prináša nový a veľmi zaujímavý heist. Ten možno poodkryje viac z tajomstiev hry, keďže Mount Chiliad skrýva raketové silo.

Mali sme tu aj peknú nádielku hardvéru, kde bol ohlásený Xiaomi Redmi 5 a Redmi 5 Plus, nástupcovia Redmi4 a Redmi Note 4, teraz s displejom na celú plochu. Ale hlavne mal svoju prezentáciu Qualcomm, ktorý predstavil nové zariadenia s Windows 10 a s ich ARM čipmi, budú zamerané hlavne na dlhú výdrž batérie, ktorá je približne na 20 hodín prehrávania videa. Zariadenia vyjdu na jar. Qualcomm pridal aj predstavenie Snapdragon 845 čipu, nasledovníka 835.

 

Z vianočných článkov sme si zhrnuli ponuku hier a aj PC zostavy v rôznych cenových kategóriách, teraz za 500, 1000 a 1500 eur. Ešte pridáme aj kompletné zhrnutie darčekov.  Pekný darček však dala NVidia a to Titan V (volta), pre tých, ktorí si môžu dovoliť zaplatiť 3000 dolárov za kartu ponúkne pekný 30% nárast výkonu oproti GTX 1080ti. Je to však primárne profesionálna karta a jej herné odnože prídu budúci rok.

Z recenzií sme pridali videorecenziu na Call of Duty WWII , doplnili sme to recenziou na High HellFire Emblem Warriors a zrecenzovali sme aj adventúru Black Mirror, reštart známej série Posel Smrti, ktorý teraz veľmi nevyšiel. Pridali sme aj recenziu na Attentat 1942. Doplnil to Gear.Club Unlimited, čo je decentná racingovka pre Switch, kvalitná pixelová akcia Tower 57 a nakoniec aj skákačka Super Lucky's Tale. Vydali sme aj nové číslo nášho Sector Magazínu #98. 99 nám tak akurát vyjde na decembrové číslo a 100 bude ročenka.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19551)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk