Šéf Capcomu naznačuje, čo majú v pláne pre Switch

Capcom pomaly prinesie ďalšie zo svojich značiek na Nintendo Switch

pridal matus_ace 12.12.2017 o 8:19 pod hry
Šéf Capcomu naznačuje, čo majú v pláne pre Switch

HRY > NOVINKY >

Nintendu krok s vydaním hybridnej konzoly Switch vyšiel a na palubu naberajú čoraz viac vydavateľov, ktorí nešetria chválou. Každý z nich má ale ku Switch hrám iný prístup. V EA sú stále opatrní, 2K prináša svoje nové športy a Bethesda vydáva aj svoje najväčšie hity, ktoré mobilný hardvér hybridu dokáže utiahnuť. Namco a aj Square Enix priniesli niekoľko noviniek a do budúcnosti sľubujú viac hier a hlavne viac exkluzivít. Viac hier sľubuje aj Capcom, no budú pokračovať v štýle, aký nám už naznačili - viac portov starších hier.

Pre príklady nemusíme chodiť ďaleko. Len nedávno ohlásili príchod Mega Man Legacy Collection 1 a 2 spolu so všetkými Mega Man X hrami, ktorými doplnia vydanie novinky Mega Man 11. V máji sa na Switchi tiež objaví kolekcia Street Fighter 30th Anniversary Collection. A CEO spoločnosti Haruhiro Tsujimoto teraz v rozhovore pre Nikkei naznačil, čo môžeme čakať ďalej. Podľa jeho slov funguje koncept spájajúci domáce hranie s hraním na cestách lepšie než čakali a preto by chceli na Switch priniesť porty takých hier, ktoré v minulosti na Nintendo platformách nevyšli.

Na jednej strane je potešujúce, že chce ďalší väčší vydavateľ priniesť viac svojich hier na Switch. Na druhej strane by to ale chcelo aj novšie hry, nie len porty už starých známych titulov, ktoré ako novinku prinesú jedine hranie na cestách, no to automaticky nemusí byť záruka vysokých predajov, čo predviedol napríklad Ultra Street Fighter II. Našťastie ale sám Tsujimoto nedávno naznačil aj to, že v najbližšom finančnom roku majú v pláne vydať na Switch niekoľko hier a Ace Attorney je jedna z tých značiek, ktoré na konzole určite uvidíme.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk