V akom stave je H1Z1?

H1Z1 je teraz na Steame na týždeň zadarmo a hráči sa tak môžu vyskúšať a porovnať v akom stave je oproti Fortnite alebo PUBG.

pridal saver 17.12.2017 o 14:19 pod hry
V akom stave je H1Z1?

HRY > NOVINKY >

H1Z1 je teraz na Steame na týždeň zadarmo a hráči sa tak môžu vyskúšať a porovnať, v akom stave je oproti Fortnite alebo PUBG.

Hral som teraz H1Z1 prvýkrát a neviem ako vyzerala hra pri svojich začiatkoch, ale môžem povedať, že je to prekvapivo dotiahnuté. Je to stále Early access a sú tam ešte chyby (hlavne viackrát po konci zápasu mi hra padla), ale celkovo optimalizáciou je to veľmi dobre dotiahnuté, rovnako aj detailami vizuálu na mapách. Na GTX970 som to spustil aj na 4K v 40 fps na maxime, čo je prekvapivé na tento štýl hier.

V akom stave je H1Z1?

Štýlom grafiky je H1Z1 medzi kresleným Fortnite a snahou o realistickejšie spracovanie v PUBG. Je to taký stred, kde si hra berie realistické prostredie, ale pridáva mu viac kreslený vizuál. Je pekný a hlavne na mape nájdete viac rozmanitosti ako u konkurencie. Čo však autori mohli upraviť je príliš veľká hmla pri úvodnom zoskoku na mapu. Je to zjavne pre optimalizáciu, ale nepôsobí to najlepšie.

V akom stave je H1Z1?

Rovnako samotný štýl hrateľnosti je niekde medzi arkádou a snahou o realitu. Nie je to snaha o hardcore survival ako v PUBG, ale viac zábavná rýchlejšia akcia. Totiž oproti Fortnite a PUBG má H1Z1 až 150 hráčov, zároveň však absentuje lietadlo a nemôžete si vybrať, kde sa na mape vysadíte. Hra to za vás spraví automaticky, a tak sa ľahko veľa ľudí objaví nad jedným mestečkom a začne boj o získanie prvých zbraní. Následne už začne boj s časom a presúvanie sa do stále zmenšujúceho sa územia mapy. Čo sa týka samotnej veľkosti mapy, tiež je veľkosťou niekde medzi Fortnite a PUBG. Zo zaujímavostí okrem zbierania vecí a vybavenia sú v hre aj jednoduché craftovania.

V akom stave je H1Z1?

Hrať môžete sami, alebo v skupinkách a spolu bojovať proti ostatným hráčom. Hrať sa dá ako z prvej, tak aj z pohľadu z tretej osoby a oba pohľady sú zapracované veľmi slušne. Prípadne, ak by ste nechceli boj na veľkej mape, je tu aj deathmatch s rýchlymi bojmi.

Celkovo H1Z1 nie je vôbec zlé, vizuálne a hrateľnostne je to už relatívne slušne dotiahnuté, rovnako tam je dobrá optimalizácia, len možno, čo ľudí oproti PUBG môže odradiť, je vyššia rýchlosť a menšie napätie. Zároveň sa však niekomu môže páčiť viac akcie. Čo by však autori mali spraviť pre väčšie rozšírenie hry je nechať hru ako free 2 play aj po aktuálnom free týždni. Určite by vtiahla oveľa viac ľudí.

Zatiaľ však, ak nemáte čo na práci, určite hru vyskúšajte, možno vás zaujme a tých 5 eur, za ktorých teraz je, sa vám možno oplatí investovať.





V akom stave je H1Z1?  V akom stave je H1Z1?  V akom stave je H1Z1?
V akom stave je H1Z1?  V akom stave je H1Z1?  V akom stave je H1Z1?
V akom stave je H1Z1?  V akom stave je H1Z1?  V akom stave je H1Z1?
V akom stave je H1Z1?  V akom stave je H1Z1?  V akom stave je H1Z1?
Páči sa mi!






V akom stave je H1Z1?
PC
PS4
Free2play

Vývoj: Daybreak Game Company
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. september 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk