PUBG má 30 miliónov hráčov na PC a Xbox One

K aktuálnemu vydaniu PUBG na PC zhrnuli autori počet hráčov a zároveň ponúkli aj obsiahli príhovor.

pridal saver 21.12.2017 o 17:26 pod hry
PUBG má 30 miliónov hráčov na PC a Xbox One

HRY > NOVINKY >

K aktuálnemu vydaniu PUBG na PC zhrnuli autori počet hráčov a zároveň ponúkli aj obsiahly príhovor. Počet hráčov prekonal 30 miliónov a ak zoberieme, že na Steame má hra takmer 26 miliónov hráčov, na Xbox One už presiahli 4 milióny hráčov.  Sú to pekné čísla, ktoré zrejme prekonali všetky ostatné tituly tohto roka. 

Pritom sú to čísla ešte pred oficiálnym predajom, ten začal len včera a samozrejme s updatmi tam nekončia a sľubujú ďalšie updaty a vylepšenia. Konkrétne hovoria:

Dnes prišiel ten deň. Pred deviatimi mesiacmi sme oslávili spustenie PUBG do Early Access a začali sme spolupracovať s našimi hráčmi, aby sme preniesli do reality našu víziu Battle Royale. Teraz tu máme nový míľnik, ktorý oslavujeme: po mimoriadne úspešnej a náučnej fáze včasného prístupu začíname verziu 1.0 PUBG na PC. Tá bude obsahovať našu novú púštnu mapu Miramar, ako aj preliezanie prekážok a všetky ostatné prvky, ktoré nám komunita pomáha vylepšiť. Sme nadšení, že začneme druhú časť cesty PUBG, a to je len začiatok nášho záväzku k rozvoju tejto hry.

Roku 2017 bol fenomenálnym rokom pre Playerunknon's Battlegrounds. S viac ako 30 miliónmi hráčov na PC a Xbox One, dlžíme tento úspech komunite, ktorej vášeň nás všetkých inšpirovala, aby sme vytvorili čo najlepšiu hru. Budeme aj naďalej dolaďovať zážitok z Battle Royale štýlu hry a budeme prinášať ďalší obsah do hry vrátane nových debien, ktoré budú dostupné začiatkom roka 2018.

Aj po verzii 1.0 budeme naďalej dodržiavať naše zásady otvoreného vývoja a budeme počúvať spätnú väzbu hráčov, tak ako sme to robili počas Alpha, Beta a Early Access prístupu hry. Dosiahnutie verzie 1.0 pre nás znamená vytvorenie základnej štruktúry na hladký beh našej hry. Ďalšie dolaďovanie napríklad z hľadiska streľby, zvukov, animácií a ďalších funkcií a systémov bude pokračovať po spustení.

Snažili sme sa vyriešiť niektoré z najdôležitejších problémov našich členov komunity a nedávno sme dosiahli zlepšenia, o ktoré sa s vami chceme podeliť:

Stabilita serverov:

Postupne sme spustili dve vlny úprav, aby sme vyriešili problémy so stabilitou serverov, odkedy prišiel PC 1.0 test build #3 na naše testovacie servery. Odhadujeme, že hráči vďaka tomu mali o 50% menej problémov so stabilitou. Chápeme však, že to nestačí. Zistili sme rôzne príčiny problémov stability a očakávame, že budú pokračovať progresívne zlepšenia.

Maximálny ping:

Ako sme už oznámili, uvažujeme o obmedzení maximálneho pingu v závislosti od stavu siete používateľa, aby sme vytvorili hladké herné prostredie a posilnili stabilitu serverov. Pred uplatnením opatrenia na všetky regióny budeme musieť plne preskúmať jeho uskutočniteľnosť a analyzovať výsledok, takže spustíme obmedzený test. Po implementácii sa hráči s vysokým rozdielom pingu od priemerného rozsahu pingu v regióne alebo hráči, ktorí sa pripájajú na diaľku, nebudú môcť pripojiť k zápasu. Výsledkom je, že iba hráči v určitom rozmedzí pingu budú môcť spoločne užívať hru na tom istom serveri, čo vedie k stabilnejšiemu a hladšiemu prostrediu. Budeme vás informovať o našom pokroku, keď budeme pokračovať dolaďovaní tejto metódy a analýze našich výsledkov.

Anticheat:

Posilnili sme preventívne opatrenia proti podvodom a naďalej ich vylepšujeme. Taktiež sme zaviedli rôzne automatické a manuálne opatrenia proti podvádzaniu a vďaka všetkým týmto akciám sme zaznamenali odhadované zníženie počtu hráčov, ktorí sa snažia použiť cheaty, o 65,7%. K tomu aj naďalej aktívne odstraňujeme zabanovaných hráčov z našich rebríčkov. Žiadna online hra pre viacerých hráčov nemôže odstrániť úplne všetkých podvodníkov, ale budeme aj naďalej smerovať úsilie na zníženie počtu podvodníkov a udržiavanie spravodlivého prostredia.

 





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Free2play

Vývoj: Bluehole / Pubg corp.
Štýl: Akcia / Multiplayer
Early Access od: 23. marec 2017

Dátum vydania: 12. december 2017
 4.9. 2018 (Xbox One)
 7.12. 2019 (PS4)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18403)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk