Týždenník - Vitajte v roku 2018

Začal nový rok a čaká nás nová nádielka hier.

pridal saver 7.1.2018 o 21:07 pod hry
Týždenník - Vitajte v roku 2018

HRY > NOVINKY >

Rok 2018 nám už začal a so sebou prinesie zaujímavé tituly. Tie sme si už zhrnuli v článku a čaká nás hlavne nový Red Dead Redemption 2, Far Cry 5 alebo Metro Exodus. Pridali sme si aj prichádzajúce filmy tento rok, kde z herných záležitostí príde Tomb Raider, Rampage a Ready Player One.

 

Zo štatistík nám Steam pridal najpredávanejšie tituly z minulého roku, kde PUBG samozrejme viedol a pozreli sme sa aj na to, aké hry hrávajú slovenskí, ale aj US, čínski alebo ruskí hráči na Steame. Z našich zhrnutí sme sa pozreli na najsledovanejšie trailery roka na Sectore, ako aj na to, akým hrám sme dali najvyššie hodnotenia. Ďalšie zhrnutia budú nasledovať, ale už sme otvorili aj hlasovania o hry roka, kde vy vyberiete, čo je pre vás najlepšie. Rovnako odtiaľ môžete zahlasovať o filmy roka.

Z nových ohlásených titulov bol ohlásený Vanishing of Ethan Carter pre Xbox One, kde hra dostane aj voľný mód bez krvi a logických úloh. Keď sme už pri Xboxe, objavil sa leak, ktorý nám naznačuje prichádzajúce tituly ako Forza Horizon 4, ktorá má byť umiestnená do Japonska, rovnako Playground štúdio má vyvíjať nové Fable, vo vývoji je aj nová Perfect Dark hra, nový Gears of War a dve Halo hry.

 

Hi-rez štúdio nám ohlásilo ďalšiu hru zo svojich klonov a teraz je to Paladins Battlegrounds, ktoré teraz kopíruje PUBG mód a spája ho s Overwatch štýlom skopírovaným už v Paladins titule. Predviedol sa aj nový God of War, o ktorom autori viac porozprávali a ako vieme, vydá sa teraz so synom na sever, ale žiaľ starček nebude vedieť plávať ani skákať. Autori k tomu dodali, že v budúcnosti sa môžu so sériou pozrieť aj na egyptských alebo mayskych bohov. Nakoniec bol ohlásený aj milý titul Feudal Alloy s robotom s rybou v akváriu namiesto hlavy. Survivalovka SCUM k tomu ukázala detaily vlhkosti a schnutia postáv.

 

CES prichádza a náležite tomu tu máme rôzne hardvérové chuťovky. Napríklad LG ukázalo 88 palcový 8K OLED displej, pridalo k tomu nový typ TV a to TV so 65 palcovou rolovateľnou obrazovkou. Samsung predstavil prvý zakrivený monitor napájaný cez Thunderbold 3 a pridal aj svoj nový procesor Exynos 9810, ktorý použije v nových mobiloch. Oproti tomu Doogee ukázalo svoju kopiu iPhone X mobilu, ktorý vylepší o skener odtlačku prstu v displeji.  A prekvapivo nám z mŕtvych vstal Mad Catz, tvorca herného príslušenstva. Celé to doteraz doplnil ešte Acer so svojim herným desktopom a notebookmi. HTC ešte teasuje nový HTC Vive headset s vyšším rozlíšením.

Zhrnuli sme si aj Top Xbox Live Gold tituly, ako aj Top PS Plus tituly z minulého roka. Z recenzií sme pridali The Elder Scrolls V: Skyrim pre Switch, ktorý vám umožní zobrať si Skyrim aj na cesty, rovnako na cestách môžete hrať Pokémon Ultra Sun a Ultra Moon, ale na 3DS. Pozreli sme sa aj na Horus Heresy Betrayal at Calth titul.

Nechýbal ani nový magazín, ktorý už nesie 99. číslo a stovka nám tak vyjde presne na ročenku, ktorú prinesieme ešte tento mesiac a zhrnieme tam všetko dôležité z uplynulého roka.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk