Šéf vývoja The Last of Us: Pri vývoji Uncharted 4 mi chýbala vášeň, pracoval som kvôli tímu

Bruce Straley pracoval v Naughty Dog vo vedúcej pozícii pri vývoji najväčších titulov, no napokon sa z firmy rozhodol odísť

pridal play3man 21.1.2018 o 18:02 pod hry
Šéf vývoja The Last of Us: Pri vývoji Uncharted 4 mi chýbala vášeň, pracoval som kvôli tímu

HRY > NOVINKY >

V Naughty Dog momentálne usilovne pracujú na The Last of Us Part II. Síce, podľa posledných správ malo štúdio dva vývojárske tímy, ktoré pracovali na dvoch nezávislých projektoch, nevieme, či to isté platí aj v súčasnosti. Ak by však v štúdiu robili aj na ďalšej hre, tak skoro sa o nej pravdepodobne nedozvieme. Každopádne, zo štúdia v poslednej dobe odišlo niekoľko ľudí na vyšších pozíciach. Jedným z nich bol aj Bruce Straley, ktorý vo firme pracoval ako šéf vývoja The Last of Us a neskôr aj Uncharted 4. Zatiaľčo vývoj The Last of Us išiel z jeho pohľadu pravdepodobne hladko, pri Uncharted 4 takýto pocit rozhodne nemal.

V rozhovore pre server Kotaku totiž prezradil pozadie vývoja štvrtého dielu Uncharted, ktorý aj napriek kontroverzným udalostiam vo firme dokázal medzi hráčmi uspieť a potvrdiť tak kvality štúdia. Bruce Straley však celý vývoj opisuje skôr ako úlohu, ktorú musel splniť: "Zrazu prišiel Uncharted 4 a povedal som si, že existuje rozdiel medzi tým, ak niečo robíte pre seba, s vášňou - mal som vlastné nápady, ktoré som sa snažil presadiť medzi Uncharted 1, 2 a The Last of Us - no z Uncharted 4 sa zrazu stalo niečo, pri čom som si hovoril: Ako by som toto spravil pre tím a firmu?"

Z jeho slov je tak jasné, že mu skrátka došli nápady a jednoducho vyhorel: "Musíme dostať tú hru von, no musíme zabezpečiť, aby bola dobrá, aby nejakým spôsobom nepoznačila meno Naughty Dog. Cítil som, keď som sa na to pozrel späť, že som sa tej role zhostil skôr kvôli tímu a nie kvôli mne... dva roky trvalo vytvorenie tejto beštie, z ktorej sa stal najťažší projekt, na ktorom som kedy pracoval." - dodáva Straley

Nakoniec iba upresňuje, že jeho odchod z Naughty Dog nemal nič spoločné s Naughty Dog alebo s hrami. Po vydaní Uncharted 4 si skrátka potreboval dať prestávku.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19495)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk