Týždenník - Kráľovstvo sa otvorilo

Tento týždeň sa niesol vydaním Kingdom Come: Deliverance, ktorý prekvapil ako svojim obsahom, tak aj technickým stavom.

pridal saver 18.2.2018 o 22:10 pod hry
Týždenník - Kráľovstvo sa otvorilo

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol vydaním Kingdom Come: Deliverance, ktorý prekvapil ako svojim obsahom, tak aj technickým stavom. Technickým stavom však negatívne, kde rôzne zábavné chyby zaplavili internet. Aj keď viac trápi výkon, špeciálne na konzolách, kde sa framerate pohybuje pod 30 fps, niekedy aj hlboko pod ním. Na druhej strane, samotný obsah, možnosti a aj spracovanie si hráči pochvaľujú. 

My sme sa už o tom porozprávali s Danom Vávrom, ktorý hovorí, že technické spracovanie budú riešiť a rovnako sme sa porozprávali s Viktorom Bocanom o samotnej hre. K tomu sme si už zozbierali prvé grafické mody na hru, ktoré vylepšujú rôzne vizuálne prvky a rovnako aj hrateľnostné mody, ktoré môžu zjednodušiť, ale aj skomplikovať hru.

 

Ak máte radšej modernejšie a akčnejšie otvorené svety, to vám čoskoro ponúkne Far Cry 5, ktorý tento týždeň predviedol svoje možnosti, kde oproti predchádzajúcim hrám ponúkne nelineárny prístup k príbehu, viac oblastí na postupné ovládnutie, vynechá veže a ponúkne kooperáciu plnou hrou.

 

Rovno na vydanie Kingdom Come si THQ Nordic naplánoval ohlásenie odkúpenia Koch Media, ktorá má pod sebou Deep Silver, vydavateľa Kingdom Come. Okrem toho však tým pádom THQ získalo aj Metro Exodus, alebo aj Saints Row značku. Vyzerá, že nám tu vznikol ďalší veľký európsky vydavateľ. Mimochodom, Nordic ešte keď bol malý, prevzal distribúciu PC verzie Alan Wake a odvtedy len rastie. Zatiaľ nevieme, kedy príde Alan Wake 2, ale je možné, že na ňom začne Remedy robiť už tento rok. Totiž popri dvoch projektoch už pripravujú aj tretí, ktorý by mohol byť práve AW2.

Keď sme pri vývoji hier, objavili sa informácie o  Cyberpunk 2077 od CD Projektu, ktorý bude zrejme čoskoro predstavený. Zároveň CD Projekt vyjadril svoj názor na lootboxy. Podobne sa lootboxy nepáčia ani Rare, ktoré ich nedá do svojej Sea of Thieves hry, rovnako neplánuje ani mikrotransakcie previazané na hrateľnosť. Tie budú, ale len ako nepovinné doplnky. K tomu sa nám objavili prvé zábery Krakena v hre Sea of Thieves. Popritom Forza Motorsport 7 dostala balík s parádnym Bugatti Chironom.

AMD vydalo svoje dva nové Ryzen procesory, ktoré sú obohatené o grafické jadrá a to R3 2200G a R5 2400G. Pozreli sme sa aj na to, aké PC sa dá s nimi postaviť a koľko by stálo. Cena síce nebude vysoká, ale rovnako ani výkon. R3 2200G sa ešte môže oplatiť, ale R5 2400G je už blízko cene Intelu s grafikou a možno je lepšie pozrieť sa tým smerom.

 

Z mobilov Xiaomi predstavilo Redmi Note 5 a Note 5 Pro mobily, ktoré vyzerajú znovu na veľmi peknú ponuku v oblasti okolo 200 eur. Viac o mobiloch sa nám bude objavovať tento týždeň, keďže budúci pondelok sa začne mobilná MWC výstava.

Recenzie sme priniesli na Monster Hunter: World, pridali sme aj recenziu Switch verzie Bayonetty 2, pozreli sme sa aj na Dragon Ball Fighter Z a aj na milý titul My Time at Portia. Z mobilov sme si pripravili recenziu na Nokia 6, čo je síce výkonnostný low-end, ale v kvalitnej konštrukcii. Doplnili sme to interview s Wargamingom o ich AR ponuke.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18385)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk