Prejdenie A Way Out zaberie 7-8 hodín času, cez friend pass môžete do hry pozvať priateľov

Dĺžka hry závisí od štýlu vášho hrania, pretože tu bude dosť vecí na prieskum. Vylepšenia pre výkonnejšie konzoly zahŕňajú vyšší framerate a rozlíšenie, pričom autori vysvetlili aj friend pass hranie.

pridal Gam_er 20.3.2018 o 18:13 pod hry
Prejdenie A Way Out zaberie 7-8 hodín času, cez friend pass môžete do hry pozvať priateľov

HRY > NOVINKY >

Akčná adventúra A Way Out zaujala mnohých najmä tým, že prinesie kooperáciu v podobe split-screen obrazovky, ktorá je v dnešných tituloch už menej častá. Hra príde už vo štvrtok a ako tomu pred vydaním zvyčajne býva, vývojári odpovedali na niekoľko otázok. Josef Fares napríklad potvrdil priemernú dĺžku hry, ktorú chceli vedieť mnohí. Okrem toho priznal, že štúdio Hazelight sa teraz zameriava na iný projekt namiesto toho, aby plánovalo DLC k A Way Out. Tých sa zrejme asi nedočkáme, aj keď mohlo by to záležať aj od predajov hry.

Fares potvrdil, že priemerná dĺžka hry sa pohybuje v rozmedzí 7-8 hodín v závislosti od toho, ako ju hráte. Ponúkne totiž veľa možností na preskúmanie prostredia. Plány na DLC v súčasnosti neexistujú a pokiaľ ide o podporu pre PlayStation 4 Pro a Xbox One X, konzola od Sony ponúkne vyšší framerate. Na štandardnej PS4 bude hra fungovať pri 30 fps, pri PS4 Pro bude framerate otvorené. Xbox One X dostane okrem vyššieho framerate tiež aj vyššie rozlíšenie a tým samozrejme aj vyššiu kvalitu obrazu. 

Mnohí sa Faresa pýtali aj na absenciu verzie hry pre Nintendo Switch:

„Pokiaľ ide o Switch, sme určite fanúšikmi konzoly. Existovali však nejaké faktory, ktoré nám bránili v tom, aby sme hru na Switch vydali. V našom vývojom cykle sa tieto faktory prejavili pomerne neskoro. V tom čase sme už boli veľmi zaneprázdnení tým, aby mala hra čo najvyššiu kvalitu na ohlásených platformách. Keďže obaja hráči majú vlastné ovládanie kamery, znamenalo by to, že by ste boli nútení kúpiť si k Switchu ďalší Pro ovládač, čo sa zdá byť trocha nespravodlivé vzhľadom na koncept Switchu. Vytvoriť automatický systém kamery, ktorý by nebol problémom pre Joy-con ovládač, by však vyžadovalo nemalé úsilie.”

Nakoniec vývojári objasnili aj to, ako funguje ‘friend pass’. Ak budete chcieť hrať hru online, nebude si ju musieť kúpiť aj váš kamarát. Stačí, že ju vlastní jeden z vás. Od neho potom budete potrebovať pozvánku k hraniu. Celý postup môžete opakovať na ľubovoľný počet kamarátov, takže pozvánky nie sú nijak limitované, čo je férový prístup. 





Páči sa mi! (+4)






PC
PS4
Xbox One
Co-op

Vývoj: EA / Hazelight
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 23. marec 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk