PlatinumGames chcú s treťou Bayonettou preskočiť nastavenú latku, vyvíjajú aj tajné projekty

Atsushi Inaba a Hideki Kamiya v Chorvátsku porozprávali o svojich najbližších plánoch

pridal matus_ace 22.4.2018 o 13:30 pod hry
PlatinumGames chcú s treťou Bayonettou preskočiť nastavenú latku, vyvíjajú aj tajné projekty

HRY > NOVINKY >

Chorvátska konferencia Reboot nám priniesla niekoľko zaujímavých správ, či už je to teaser na Serious Sam 4, predvádzačka nového titulu od autora Assassin's Creed, alebo vyjadrenie Dana Vávru. Na akciu však zavítali aj Atsushi Inaba a Hideki Kamiya z PlatinumGames, ktorí okrem prednášky porozprávali aj o niektorých plánoch do budúcnosti a tiež odpovedali na otázky z publika. Jedna sa napríklad týkala pokračovania Transformers Devastation. Značka nie je ich, takže rozhodnutie nemajú vo vlastných rukách, no ak hráči pokračovanie chcú, majú to dať nahlas vedieť a možno ich vydavateľ vypočuje.

Podobne reagovali aj v prípade inej svoje hry z minulosti. Podľa vlastných slov by totiž veľmi radi priniesli svoj unikátny titul The Wonderful 101 na Nintendo Switch, ale ešte v tomto ohľade nie je nič dohodnuté. Hry vyšla v roku 2013 exkluzívne pre Wii U a aj keď bola zaujímavá, doplatila na nezáujem hráčov o konzolu. Mohla by sa tak zaradiť po boku ďalších titulov, ktoré z Wii U prišli na Switch v rozšírených edíciách. Taktiež ale dodali, že vždy pomôže, ak hráči ukážu svoj záujem o hru, takže to vyzerá, že aj keď o hre s Nintendom jednajú, nie je to taká istota, ako by sa zdalo.

Veľký priestor venovali aj svojej veľkej očakávanej hre - Bayonetta 3. Aj táto vyjde exkluzívne na Switch, aj keď o hre zatiaľ nič nevieme. A vlastne si aj vyjadrenia o nej veľmi strážili. Povedali však, že hra pre PlatinumGames predstavuje bod zlomu v tom, ako tvoria hry. Hra bude stále akciou s lineárnym progresom, no chcú priniesť novinky a vymyslieť nové spôsoby jej hrania. Vedia, že fanúšikovia očakávajú ešte šialenejšiu a ešte lepšiu akciu ako v dvojke a rozhodne chcú prekonať už tak vysoko nastavenú latku.

Vo vývoji však majú aj ďalšie projekty. Nedávno oficiálne predstavili mobilný titul World of Demons, no okrem neho pracujú aj na dvoch tajných a ešte neoznámených projektoch a budú to ich vlastné a nové značky. Jedna je hrou, akú dokážu vytvoriť len oni. To však neznamená, že tieto hry nebude financovať niekto iný. Uvidíme, či hry nakoniec predstaví nejaký iný vydavateľ. Na jednej z nich zatiaľ pracuje len malý tím 6, no veľmi nadšených vývojárov. Tento projekt má byť unikátny a veľmi inovatívny, pričom sa naň veľmi teší aj zvyšok štúdia.

Vyzerá to tak, že sa v blízkej budúcnosti máme na čo tešiť, pričom sami odkazujú fanúšikom, ak chcete nejakú hru, treba to povedať nahlas, aby to počul aj vydavateľ. Navyše toto nebudú jediné projekty, na ktorých pracujú, či chcú pracovať.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19587)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk