Týždenník - Battle Royale expanduje a Call of Duty bez kampane

Tento týždeň sa už dostal k hráčom God of War, ďalej sa rozmáha Battle Royale režim a natáčať sa čoskoro začne nový Doom film.

pridal saver 22.4.2018 o 22:32 pod hry
Týždenník - Battle Royale expanduje a Call of Duty bez kampane

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa už dostal k hráčom God of War, ďalej sa rozmáha Battle Royale režim a natáčať sa čoskoro začne nový Doom film.  Doom vyzerá na lowcost produkciu pre Netflix, ale na druhej strane, ak sa režisér dokáže odviazať, môže ponúknuť zaujímavé spracovanie témy. Predchádzajúci Doom bol síce slabý, ale aj tak mal peknú fps scénu.

 

Čo sa týka Netflixu, ten už určil dátum premiéry seriálu Zaklínač a to na rok 2020, kedy ponúkne v prvej sérii 8 hodinových epizód. Viac detailov ešte nemáme. K čomu ale máme viac informácií je film The Division, ktorý už má režiséra a to Davida Leitcha, ktorý má na konte Deadpool 2 a Atomic Blonde.

K tomu sa znovu pred kamerou objavil aj Michael Ironside a to pri natáčaní motion capturingu pre Splinter Cell misiu do Ghost Recon. Zatiaľ je otázne, či zobral aj postavu do prichádzajúcej Splinter Cell hry.

Battle Royale režim sa rozširuje podobne ako svojho času CTF alebo Deathmatch a tento rok ho dostanú už aj Call of Duty a Battlefield 5, pri oboch bol už naznačený. Veľkým prekvapením sú však informácie o absencii kampane z nového Call of Duty, kde zrejme autori nestíhajú, a keďže musia stihnúť deadline, kampaň nebude. Na druhej strane bude Battle Royale. Ako Call of Duty, tak aj nový Battlefield budú čoskoro plne ohlásené. K tomu práve na free 2 play prešiel aj Darwin Project, ktorý je tiež Battle Royale, ale úplne v inom a primárne survival štýle. Keď sme pri survival štýle, ukázal sa aj Frostpunk, ktorý spojí surival so stavbou mesta:

Tento týždeň sa predviedol aj Rockstar a predstavil GTA V Premium Edition, ktorá k štandardnej hre pridáva aj in-game peniaze, ale za masívnych 80 eur na konzolách a 85 eur na PC. Sú to stovky miliónov, ktoré už na hráčoch zarobili a zjavne chcú ešte viac. Pritom tí, čo nehrávajú GTA Online, majú smolu, keďže žiadne singleplayerové prídavky do hry neprišli a ani neprídu.

 

Z iných vecí sme tu mali prvý teasing na nové pokračovanie Serious Sam série, ktorý vyzerá veľmi pozitívne, rovnako sa začal teasing na Watch Dogs 3, ktorý by mohol byť ohlásený na E3 spolu s The Division 2. Autori Agony objasnili, že PC verzia hry nebude cenzúrovaná na rozdiel od konzolových, pri ktorých Adult Only rating neprejde. Pre zmenu tvorca Asssassin's Creed ukázal nebezpečnú prírodu vo svojom titule. Pre zmenu autori nového Assassin's Creedu ukázali Animus Control panel, ktorý prichádza do PC verzie Origins.

 

Tento týždeň vyšiel aj God of War a pri tejto príležitosti sme si updatli históriu série, autori k tomu ukázali aj Photo režim, ktorý do hry ešte len príde, ako aj prvú verziu hry z úvodného štádia vývoja. Popritom prišla aj malá mobilná God of War hra.

 

Z hardvéru sa začala predávať nová séria Ryzen 2, z mobiloch bol predstavený Huawei Honor 10, Kickstarter prevalcoval Feel VR volant, ktorý chce ponúknuť profi kvalitu za prijateľnú cenu. Niečo nové chce ponúknuť Bcon ovládač na nohu a rovnako niečo nové v konzolovej sfére ponúkne Xbox One, ktorý dostane podporu 120hz TV a monitorov a aj nových avatarov, z ktorých sme tu mali aj ukážku

My sme ešte z hardvéru otestovali Asus AiMesh, z hier sme sa pozreli na Xboxovú verziu Hellblade, pozreli sme sa tiež na hororovú adventúru The Long Reach, motorky v Monster Energy Supercross, retro titul Crossing Souls, Switch stratégiu World Conqueror X, 3DS titul Detective Picachu, fantasy RPG Beast Quest a doplnili sme to aj videorecenziou na Far Cry 5





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk