Call of Duty: Black Ops 4 sa zrejme zbaví season passu pre multiplayer, Zombie DLC však bude platené

Model pre pridávanie multiplayerových máp bude zrejme iný než sa čakalo. Výnimkou budú mapy v režime Zombies, ktoré pôjdu svojou vlastnou cestou.

pridal Gam_er 21.5.2018 o 16:57 pod hry
Call of Duty: Black Ops 4 sa zrejme zbaví season passu pre multiplayer, Zombie DLC však bude platené

HRY > NOVINKY >

Zdá sa, že chýbajúca kampaň pre jedného hráča nebude jedinou zmenou, ktorú ponúkne tohtoročné Call of Duty: Black Ops 4. Minulotýždňové odhalenie bolo veľkou udalosťou, ktorá potvrdila taktickejší, Overwatch štýl pre multiplayer, začlenenie battle royale režimu, no a samozrejme neslávne rozhodnutie vydať hru bez kampane. 

Teraz, keď sa v nás informácie postupne usadili, si mnohí uvedomujú, že Treyarch nezmienil ešte jednu vec - štruktúru DLC a season passu. Posledné tri roky hovoria, že Activision odhalí štandardnú a deluxe edíciu hry počas jej predstavenia. Deluxe edícia zvyčajne zahŕňa season pass, pričom jeho obsah býval odhalený neskôr. Tento rok sa to však nestalo. Po oficiálnom oznámení hry majú k edíciám prístup aj maloobchody, ktoré ich hneď potom nahodia a umožnia predobjednávky. Akonáhle sa predstavenie tento rok skončilo, obchodníci majú v ponuke len štandardné vydanie hry. Platí to pre BestBuy, Amazon a ďalších.

Jediným náznakom akejkoľvek špeciálnej edície je EB Games Australia’s Specialist Edition, ktorá príde so soškou, kovovým obalom, ale predovšetkým neobsahuje žiaden season pass. Rovnako ako ostatní obchodníci, ani EB Games neuvádzajú žiadne informácie o príchode season passu. Na to, prečo je to tak, existuje samozrejme konkrétny dôvod. 

Podľa zdroja z prostredia hry sa Call of Duty: Black Ops 4 zbaví modelu season passu pre multiplayerové mapy a namiesto toho prinesie jednu alebo dve zdarma každý mesiac. Netýka sa to však zombie máp, ktoré bývajú tradičnou súčasťou season passu. Tie by mali dostať svoj samostatný season pass, ktorý bude platený. Zatiaľ nie je jasné, koľko zombie máp Treyarch plánuje, aby ospravedlnili, že budú dodávané samostatne. Ani to, koľko budú stáť. Ak však chcú vyvážiť to, že za ne hráči budú musieť platiť, malo by ísť o porciu poriadneho obsahu, ktorý bude stáť za hráčske peniaze. 

Okrem toho sa potvrdzuje, že do Black Ops 4 sa vráti herná mena Call of Duty Points. To je jedným zo spôsobov, ako môže Activision speňažiť hru po jej spustení bez toho, aby sa spoliehal na príjmy zo season passu, hoci tento fakt vydavateľa v posledných rokoch nezastavil od toho, aby do hry pridal oboje, teda aj platený season pass aj COD Points menu.

Informácie pochádzajú od neznámeho zdroja z prostredia hry. Ich potvrdenie alebo vyvrátenie sa očakáva na tohtoročnej E3. Vývojári tiež potvrdili, že zatiaľ neexistujú žiadne plány na to, aby hru priniesli aj na Nintedo Switch. Hovoria, že sa momentálne sústredia len na to, aby priniesli najlepší zážitok na obvyklých platformách a portovanie na Switch by im zabralo veľa času. Je možné, že ho nechajú na neskôr nejakej externej firme, no zatiaľ Switch verzia nie je v pláne. 

Call of Duty Black Ops 4 vychádza 12. októbra na PC, PS4 a Xbox One. 





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19651)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk